Een échte uitdaging, in een VR game

The VR Room

Begeef je met je gezin, vrienden of collega’s in een magische, virtuele wereld. Levensecht, verrassend én spannend. Wanneer komen jullie gamen?

Burgers, bier & virtuele games

Bij The VR Room vind je virtuele games voor jong én oud: van escaperooms tot lasergames. Kies uit één van de virtuele, magische werelden, boordevol verrassende verhaallijnen, spannende uitdagingen en vooral heel veel fun. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escaperoom, of om als laatste over te blijven in de lasergame?

Na afloop praat je bij De Proefzaak in Amersfoort en Ede of Het Werkspoorcafé in Utrecht na over jullie virtuele avontuur onder het genot van de beste kloosterbieren en knapperige burgers. Want die hebben jullie tegen die tijd wel verdiend.

Game on!

Burger, bier & escape
Amersfoort De Proefzaak
The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Hét next level bedrijfsuitje

Strijd mét elkaar in een van onze VR Escape Rooms of ga juist de strijd tégen elkaar aan in de VR Lasergame. Duik in een betoverende, virtuele wereld en los samen uitdagende challenges op of blijf als laatste player over. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere bedrijven, of weet jij je collega’s uit te schakelen? Bij wijze van dan hè. 😉

VR Bedrijfsuitje
VR Escape Room

Nagenieten met borrel & bites

Ontsnapt uit de VR Escape Room of de VR Lasergame overleefd? Proost! Hoogste tijd voor een borrel. Met een van onze arrangementen kun je gezellig terecht bij De Proefzaak in Amersfoort & Ede en Het Werkspoorcafé in Utrecht, alle vind je direct naast The VR Rooms. Oók als je The VR Only hebt gekozen, kun je hier nog terecht. Mits er plek is natuurlijk. 😀

Het is dé plek waar je geniet van het goede leven. Met vrienden, familie of collega’s; er is altijd wel een reden om je dag nog meer smaak te geven.

Kom langs voor een lunch of afternoon drink met bites. Neem er een kloosterbiertje bij van Kleiburg. Of geniet van één van onze betaalbare, lokale gerechten.

In Amersfoort vind je De Proefzaak op het monumentale spoorcomplex de Wagenwerkplaats, vlak achter station Amersfoort Centraal. In Ede vind je ons op het ENKA-terrein, in de oude atoomkelder. En in Utrecht vind je Het Werkspoorcafé naast De Werkspoorkathedraal.

Nagenieten Proefzaak

Zo gaat het eraan toe tijdens VR gaming!

VR Escape Room
VR Escape Room
VR Escape Room
VR Escape Room
VR Escape Room
VR Escape Room

Ons laatste nieuws

The VR Room Ede
9 maart 2023

The VR Room Ede opent haar deuren

Op 7 april 2023 is het heugelijke moment eindelijk daar: The VR Room Ede opent haar deuren. En niet op ‘zomaar’ een locatie, nee, op de locatie van de oude atoomkelder op het ENKA-terrein. Zo heeft jouw VR-ervaring een extra dimensie. Ontsnap eerst uit de door jou gekozen VR-wereld in onze omgebouwde atoomkelder om vervolgens te proosten in in De Proefzaak boven The VR Room. Spannend!

12 september 2022

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Kom langs met je vrienden, collega’s, familie of kids bij een van onze vestigingen en word net zo enthousiast van VR als wij!

VR Escape Room

Klaar om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijks leven?

Amersfoort

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zaterdag 14:00 - 22:00
Zondag 14:00 - 20:00

Ede

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 20:00

Utrecht

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Hey, kan ik je helpen?

Rianne

Rianne

VR host