The VR Room, Amersfoort centraal

VR Escape Rooms: het leukste kinderfeestje van dit moment!

Vergeet bowlen, zwemmen of de bioscoop. Met een VR Escaperoom maak je het kinderfeestje van jouw kind écht onvergetelijk! Bovendien heb je als ouder geen omkijken naar het kinderfeestje bij The VR Room.

  • 10 uitdagende virtual reality escaperooms
  • Geschikt voor groepen tot en met 21 kinderen
  • Mogelijk vanaf 13 jaar
The VR Room

Spannende en betoverende VR Escaperooms voor kinderfeestjes

Bij The VR Room vind je verschillende virtuele escaperooms die leuk zijn voor een kinderfeestje. Sommige van die VR escaperooms zijn spannend. Ontsnap bijvoorbeeld uit een gevangenis of voorkom samen dat een ruimtestation neerstort op aarde. Andere escaperooms zijn juist betoverend. Zo kun je ronddwalen in een magische jungle of stap je in de voetsparen van Alice terwijl je door Wonderland loopt. Er is dus altijd wel een escaperoom die past bij de vrienden- of vriendinnengroep van jouw kind!

Groepsuitje Amersfoort

Welke VR Escaperoom gaan jullie spelen tijdens het kinderfeestje?

?>
vr game kerst
Spelers: 4-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Red jij Kerstmis?

Help, Kerstmis wordt bedreigd! De kerstman is verstrikt geraakt in een sneeuwstorm. Hij is alle cadeautjes kwijtgeraakt en kan de weg naar huis niet meer terugvinden. Alleen JIJ kan Kerstmis nog redden! Om de kerstman te helpen zijn huis te vinden, moet je de lichten van de grootste kerstboom in het bos aansteken. Maar voordat je dit doet, moet je eerst naar de plek gaan waar de kerstman woont: de Noordpool. Help alles weer op orde te krijgen en ontdek waarom de magische elven weigeren te werken en de cadeautjes niet bij de kinderen komen.. Gaat het jou lukken om Kerstmis te laten doorgaan dit jaar? Schiet op en blaas, samen met het beste rendier van de kerstman, de eerste kerstboom een nieuw leven in!

Zo speel je een VR Escaperoom

Net als bij een ‘gewone’ escaperoom moet je bij een VR Escaperoom puzzels oplossen, codes kraken en geheime openingen vinden. Dat doe je alleen in een virtuele wereld die levensecht lijkt. Een beetje alsof je de hoofdrolspeler in je eigen videogame bent. Boven, onder, voor, achter en naast je; overal kan er wat gebeuren… Je speelt een VR Escaperoom altijd samen. Een team bestaat uit maximaal zes spelers. Zijn jullie met meer kinderen? Dan maken we gewoon meerdere teams! Alleen door goed samen te werken versla je de klok en lukt het om binnen 60 minuten de missie te voltooien!

The VR Room

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

20.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een NederSnack bittergarnituur

VR diner

VR & Dinner

30.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger, Vega Burger of Hotdog

Zo gaat het straks tijdens het kinderfeestje van jouw kind

We ontvangen de jarige job en alle vriendjes en vriendinnetjes in onze Proefzaak. Als je wilt kun je daar eerst nog even samen wat drinken en de cadeaus uitpakken. Klaar? Dan deelt onze VR-host mappen uit waarin de verschillende VR Escaperooms beschreven staan. Samen kiezen jullie welke VR Escaperoom(s) er gespeeld gaan worden. Ook maken we teams als jullie met meer dan zes kinderen komen.

Even later lopen we samen naar de speelvelden. Daar krijgt ieder kind een headset, met een VR-bril en een microfoon. Zo kun je in de virtuele wereld praten met je vrienden en vriendinnen. Ook ontvangt iedereen een controller. Daarmee beweeg je in de virtuele wereld en voer je handelingen uit. Je hoeft dus niet zelf te lopen of te rennen.

Natuurlijk geeft onze VR-host uitleg. Waar is welk knopje op de controller voor, hoe loop ik straks in de virtuele wereld? En dan is het tijd om te spelen. Onze VR-host blijft in de buurt om kinderen te helpen en eventueel hints of tips te geven. Zo wordt het een onvergetelijk kinderfeestje voor iedereen!

vr room amersfoort

Nagenieten bij de Proefzaak

Terwijl het kinderfeestje in volle gang is, zit jij lekker relaxed in de naastgelegen Proefzaak. Kopje koffie of thee erbij? Na afloop komen de kinderen hier ook weer terug. Als jullie dat willen kun je hier nog wat eten en drinken, terwijl de kinderen in geuren en kleuren hun avonturen in de virtuele wereld nabespreken en we een leuke groepsfoto maken als herinnering aan een fantastisch kinderfeestje!

Amersfoort De Proefzaak

Plan het droom-kinderfeestje van jouw kind bij The VR Room

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over kinderfeestjes bij The VR Room in Amersfoort

Locatie en contact met The VR Room

The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland