[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welkom op de compleet vernieuwde website van The VR Room! Het heeft flink wat werk gekost, maar we zijn erg trots op het resultaat. Tegelijkertijd kunnen we een breder en overzichtelijker aanbod presenteren, waarmee we in 2017 nog mooiere VR-experiences kunnen aanbieden.

VR is booming! Als eerste in Nederland is The VR Room bezig om particulieren en bedrijven te verrassen met het nieuwste op virtual reality gebied. Sinds juli 2016 hebben onze VR Experts al duizenden mensen geholpen om een unieke VR-ervaring te beleven. We gaan hard; zelfs zo hard dat Computable ons genomineerd heeft als Start-up van het Jaar 2017!

Inmiddels beschikken wij over meer dan vijftig verschillende ervaringen. In The VR Room ben je zelf de baas over je eigen beleving; laat je door onze VR Experts adviseren of kies voor een uitdagend programma! Ook binnen een groep kan iedereen zijn eigen weg gaan: zo kan de een gamen, zweeft de ander in de ruimte, terwijl de derde over de kop gaat in een VRollercoaster!

Wist je dat wij behalve onze eigen VR Room ook in te huren zijn voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, evenementen en teambuildingactiviteiten? Op de pagina Op Locatie tref je een overzicht van alle mogelijkheden aan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wij zijn constant bezig om de meest leuke en originele VR-experiences te kunnen bieden. We kunnen alvast verklappen dat The VR Room binnenkort als eerste van Nederland over een Mixed Reality Shooter beschikt! Wat dat precies inhoudt is vooralsnog een geheim, maar VR en de echte realiteit kwamen nog nooit zo dicht bij elkaar.

Namens al onze VR Experts wensen wij jullie heel veel VR-plezier in 2017![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.