Het is feest bij The VR Room. We bestaan deze week namelijk drie jaar! Van intense lasergamesessies tot dromen van kinderen werkelijkheid maken: er is ontzettend veel gebeurd in de afgelopen jaren. Daarom blikken we graag met jullie terug op drie mooie jaren! 

Opening The VR Room

Op 1 juli 2016 was het grote moment daar! Als allereerste VR Room van Nederland openden wij onze deuren op onze eerste locatie aan Croeselaan 207 in Utrecht. Aan de Croeselaan maakten wij VR beschikbaar voor het grote publiek en lieten we veel mensen hun eerste stappen in VR zetten.

Samenwerking Make-A-Wish-Foundation

Het uit laten komen van de wensen van zieke kinderen was misschien wel een van de allermooiste dingen die we hebben kunnen doen. Met Virtual Reality kan je namelijk dingen virtueel doen die je in het echt misschien wel nooit kan doen, maar het voelt als de werkelijkheid! Zo lieten wij kinderen diepzeeduiken, racen en op safari gaan in VR.

Opening vestiging Amsterdam en nieuwe locatie Utrecht

Na minder dan een jaar was het duidelijk: VR was een hit! Om VR voor nog meer mensen beschikbaar te maken hadden we meer en grotere locaties nodig. Zodoende openden we op 10 februari 2017 onze locatie aan de Overste den Oudelaan 9b in Utrecht, waar we vandaag nog steeds zitten. Anderhalve maand later was Amsterdam aan de beurt, waar wij een vestiging openden aan de Keizersgracht 23. Heel Nederland aan de VR!

Hoog bezoek!

In de afgelopen drie jaar hebben ook heel wat bekende Nederlanders The VR Room ontdekt! Zo kregen wij bezoek FC Utrecht-voetballer Joris van Overeem en Fox Sports-presentatrice Fresia Cousiño Arias, die samen een fanatieke VR-sessie beleefden. Ook kregen we bezoek van Mika, die zich voor Man-Up-Mika van LindaTV van zijn stoerste kant wilde laten zien. Het resultaat was hilarisch.

Opening VR Lasergamen

Ons meest recente hoogtepunt! In onze grote lasergamehal bieden wij sinds dit jaar, als enige in de Benelux, de vetste lasergame-ervaring ooit. Met 4D-elementen, hapticvesten waardoor jij de schoten echt voelt en een enorm, futuristisch slagveld durven wij best te zeggen dat dit leuker is dan ‘echt’ lasergamen.

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.