+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Het is weer zover! Het jaarlijkse teamuitje van V.V. Vooruit zondag 8 staat op het programma en nadat ieder wokrestaurant uit de omgeving inmiddels leeg geschranst is vindt de captain dat het wel tijd is voor iets anders. Daarom gaan jullie met z’n allen naar de Escape Room! 

1: Themakeuze

De pret begint al bij het kiezen van het thema van de room die jullie gaan uitpluizen. Groep A wil zich wagen aan een uitdaging door lastige bankroof te doen, terwijl groep B zich toch liever de stuipen op het lijf laat jagen in de horrorkamer. Uiteindelijk splitsen jullie toch de groep maar op, voor ieder wat wils!

 

2. Een rommelig begin

Als roedel doorgedraaide wetenschappers dartelen jullie door de ruimte. Soepel gaat het nog allerminst, maar het uitproberen van zoveel mogelijk puzzeltjes brengt je langzaam maar zeker in de goede richting!

 

3. De eerste stapjes

Al snel begint zich een patroon af te tekenen. Als team werken jullie steeds soepeler samen en jullie krijgen het gevoel dat jullie als hazen door de wirwar van puzzels en opdrachten heenvliegen.

 

4. Je loopt vast

Net op het moment dat de finale in zicht is en jullie zelfvertrouwen tot het plafond is gerezen komt daar die welbekende muur waar je tegenaan loopt. Die ene laatste puzzel blijkt toch wel heel erg pittig en minutenlang staan jullie voor een raadsel.

 

5. EUREKA!

Opeens ziet een van jullie het ligt en lost hij de laatste puzzel op! Jullie zijn door het dolle heen. De deur gaat open en weg naar vrijheid ligt eindelijk open! Lekker gewerkt hoor 😉

 

VR ESCAPEROOM?!

Oh Jazeker! Deze klinkt misschien iets minder herkenbaar maar daarom des te meer de moeite waard om uit te checken! Binnenkort brengen wij jou een Escape Room zoals je die nog nooit hebt meegemaakt. Nieuwsgierig? Check dan de website!

VR Escape Room