+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Het is weer februari en de Casanova’s onder ons weten natuurlijk wat dat betekent: Valentijnsdag! Je kan dan gaan voor dat ontbijtje op bed, maar wie zich écht uit wilt sloven kiest natuurlijk voor een originele en onvergetelijke date. Gelukkig hebben wij voor jullie de gouden tip: ga voor de VR-Valentijn! 

1: Een nieuwe ervaring voor jullie allebei!

Virtual Reality is supernieuw, dus de kans is aanzienlijk dat jij en je geliefde er nog nooit iets mee hebben gedaan! Valentijnsdag is bij uitstek de kans om te verrassen en hoe kan dat nou beter dan door samen iets totaal nieuws te ontdekken?

2. Ontdek samen de wereld!

Die kalverliefde die jullie gaande hebben is natuurlijk heel aandoenlijk maar een droomvakantie naar de Bahama’s durf je nog niet te boeken. Gelukkig kan je in VR naar allerhande exotische bestemmingen afreizen om te kijken of jij en je schatje er klaar voor zijn. Wie weet boek je vanavond nog de tickets!

3. Laat zien dat jij echt nergens bang van wordt!

We kunnen eromheen draaien maar je wilt toch een beetje indruk maken tijdens die Valentijnsdate. Je kan dat doen door tijdens dat diner bij kaarslicht zoveel mogelijk te verkondigen dat jij écht niet bang wordt van horrorfilms, maar je kan het ook laten zien! Speel jij die intense horrorgame uit? Dan ben je zéker een blijvertje!

4. Ga samen de strijd aan!

Wil je wel eens kijken hoe de band tussen jullie het houdt onder druk? Ga dan de strijd aan! Wie van jullie is de snelste racer? Wie schiet er met scherp? En wie bokst er als Rocky? Kom erachter met VR!

Workout GIF - Find & Share on GIPHY

 

5. De perfecte dubbeldate!

Misschien hebben jij en je beste vriend/vriendin het er wel eens over gehad: dubbeldaten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Een VR-Valentijn dubbeldate is misschien wel een van de leukste en spannendste manieren om dit eens te proberen!

Overtuigd?
Boek dan nu hier nog jouw perfecte VR-Valentijnsdate!