+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Het meest hygiënische uitje van Nederland!

Ook The VR Room mocht vanaf 1 juni de deuren weer openen. We verheugen ons erop om weer bezoekers te mogen ontvangen voor onze virtual reality experiences in Utrecht, Amsterdam en Tilburg, máár: net als iedereen hebben wij ook een aantal maatregelen genomen tegen het COVID-19 virus. Dit om de gezondheid en veiligheid van onze gasten tijdens de experiences zo goed mogelijk te kunnen garanderen.

UV Smart The VR Room

Corona-proof VR Experience
Doekjes met chemicaliën zijn vaak minder effectief, dus naast de wet wipes en ontsmettingsproducten die wij gebruiken om alle headsets te reinigen, gaan we bij The VR Room nog effectiever en hygiënischer aan de slag. Dit doen we door de zogenaamde ‘UV Smart’ noodbox te gebruiken om de headsets en andere apparatuur voor elke reservering te desinfecteren. Deze box met UV-C straling wordt gebruikt in verschillende ziekenhuizen in Nederland en zorgt ervoor dat apparaten worden gedesinfecteerd op een zeer efficiënte en veilige manier. Wij plaatsen de headset in de box: de straling zorgt voor de rest.

Energetisch UV-C licht
Het hoog energetische UV-C licht kan virussen en bacteriën in een handomdraai onschadelijk maken door ze 25 seconden bloot te stellen aan de sterke UV-C straling in de box. De noodboxen, uitgebracht door bedrijf UV Smart zijn sinds april 2020 leverbaar en speciaal ontwikkeld voor deze corona periode. De hoeveelheid straling in de box zorgt ervoor dat de headsets en andere artikelen binnen 25 seconden voor 99.999% gedesinfecteerd kunnen worden. Deze methode is volledig veilig voor zowel mensen als de materialen!

Reserveren
In verband met ons Corona protocol werken wij op reservering. Tot 24 uur van tevoren kun je jouw VR Experience boeken via: www.thevrroom.nl/reserveren