+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

De blaadjes hangen weer in de bomen, het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten weer als nooit tevoren. Precies: het is weer zomer! En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen… Dat je heel snel naar The VR Room moet natuurlijk! Het leukste uitje van Nederland is in de zomer op z’n best en wel om de volgende redenen.

#1: UTRECHT, TILBURG EN AMSTERDAM IN DE ZOMER ZIJN GEWELDIG
Als je naar The VR Room in Utrecht, Tilburg of Amsterdam komt, word je getrakteerd op een breed scala aan geweldige VR Experiences. Of je nou gaat voor VR Lasergamen, de VR Escape Room of een veelzijdig All you can play: je krijgt de middag van je leven. Je wilt daarna natuurlijk wel eventjes bijkomen en nakeuvelen over wat je allemaal beleefd hebt in The VR Room. Utrecht en Amsterdam zijn gelukkig prachtige steden en vlak bij onze beide locaties zijn genoeg plekken om heerlijk een terrasje te pakken in het zonnetje. Dubbele winst dus!

via GIPHY

#2 IN THE VR ROOM IS HET LEKKER KOEL
Weet je nog hoe afgrijselijk die hitte was afgelopen zomer? Ja, wij weten het ook nog goed. Gelukkig zijn we er dit jaar helemaal op voorbereid: we hebben namelijk airco én ijsjes! Bij The VR Room kan je daarom wel een actief uitje plannen, zonder daarbij om te komen van de hitte.

via GIPHY

#3 THE VR ROOM: OOK VOOR BUITENMENSEN
Zie je een overdekt uitje wat minder zitten en ben je meer van het ontdekken van de natuur? Dat kan natuurlijk ook gewoon in VR! Wij begeleiden je met alle plezier op een spannende ontdekkingstocht naar dino’ s in een tropisch bos of een heerlijk uitje naar de Copacabana in Rio. Grenzen bestaan immers niet in VR 😉

via GIPHY

Klinkt overtuigend hè? Boek dan nu snel nog een VR Experience op maat voor deze zomer!