+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Op 18 en 19 november stonden we met The VR Room bij Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht en wat een beleving was dat! Onze stand werd overdonderd door bijzondere verklede mensen, die allemaal de wereld van Virtual Reality kwamen ontdekken!

The VR Room staat op Dutch Comic Con!Daar stonden we dan in de game area met onze start-up, tussen alle grote spelers uit de game wereld. Betekende dit dat we het rustig zouden hebben? Zeer zeker niet! Er was een non-stop stroom aan mensen die erg benieuwd waren naar waarom iedereen zo fanatiek met die controllers in de lucht stond te zwaaien.

Al snel kwamen ze erachter dat er een kasteel op het spel stond die met pijl en boog verdedigd moest worden tegen een steeds grotere groep hardnekkige indringers. Zaterdag stond men met verbazing te kijken naar Jeroen die zich een weg wist te banen tot Wave 30 en hierbij meteen het record van heel Comic Con gezet heeft. Zelfs bijna het record van onze VR Experts! Zeg Jeroen, als je nog een baan zoekt… bel ons! ☺

The VR Room staat op Dutch Comic Con!

Niet alleen kon men virtueel pijl en boog schieten bij ons, ook werden er nieuwe topcoureurs ontdekt in onze raceseat en was geen één buitenaards insect veilig voor de speciale mixed reality gun uit onze Action VR Room!

Daarnaast waren veel bezoekers niet meer veilig voor onze camera’s, want wat een genot was het om al die prachtige cosplay creaties voorbij te zien komen. We hebben er onwijs van genoten en hopen er volgend jaar weer te mogen staan! VR You Ready again Dutch Comic Con?

Michelle Bierlee
VR Expert The VR Room