+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Het was weer hoog tijd voor een uitje met je vriendengroep en de keuze is gevallen op een avontuur bij The VR-Room! Je krabt je even achter de oren na het horen van dit nieuws en vraagt je af wat je te wachten staat. “Wordt supervet man!” verzekeren je vrienden je. Een week later loop je The VR-Room binnen en krijg je de VR-bril op je kop. “VR you ready?” Je denkt van wel. 

De knikkende knieënfase

De eerste momenten in VR voelen gek en je verbaast je over het feit dat de ruimte waar je nu in staat wel heel erg echt aanvoelt. Dan wordt er een filmpje aangezet en blijk je opeens in een achtbaan te zitten. Je vliegt erdoorheen en staat te knikken op je knieën. Jij en je vrienden gieren van het lachen: je had nooit verwacht dat dit zó gaaf zou voelen!

De safarifase

Jullie hebben allemaal even om elkaars eerste momenten in VR gelachen en zijn nu klaar om deze virtuele wereld verder te verkennen. Jullie gaan op safari en lopen in VR langs de meest exotische beesten. Je schrikt je het leplazarus als er ineens een metershoge dinosaurus achter je opduikt. Is this the real life?

De bazenfase

Nu kan de pret écht beginnen! Jullie hebben inmiddels een aantal experiences gehad en na wat gestuntel met de controller snappen jullie helemaal hoe het werkt. Je slaat wat dronkenlappen in elkaar in een VR-kroeg en vernietigt keer op keer de highscores van je vrienden. Jullie zijn de koningen van The VR-Room.

De uitzwaaifase

Het laatste kwartier vliegt voorbij. De zombies worden nog even in hoog tempo aan flarden geschoten. Je doet de bril af en moet even twee keer met je ogen knipperen nu je toch een paar meter verder blijkt te staan dan je dacht. Met een tevreden gevoel verlaat je het pand maar stiekem hunker je naar meer. De volgende keer toch maar een half uurtje bijboeken? 😉

Lijkt dit je wat?
Boek dan nu nog jouw VR-Experience!