Over The VR Room

In 2 jaar is The VR Room van een ambitieus idee uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 35 werknemers en 3 vestigingen.  We groeien snel en zijn daarom op zoek naar studenten die tijdens hun stage echt het verschil willen maken!

Stage lopen bij The VR Room betekent stage lopen in een jong bedrijf wat volop in beweging is. Elke dag werken we keihard met ons enthousiaste team om van The VR Room een blijvend succes te maken. We hebben een open bedrijfscultuur en zijn van het snelle schakelen. Tijdens je stage bij The VR Room zien we je als een volwaardige collega waardoor je de ruimte krijgt om boven jezelf uit te stijgen. Mochten we je echt geweldig vinden, dan houdt je er misschien zelfs een baan aan over!

VR You Ready for a challenge?

 Designer bij The VR Room
Als designer bij The VR Room wordt je ingezet als creatieve spil in het web. Virtual Reality is een nieuw, spannend en bovenal visueel product. Het is aan jouw om in nauwe samenwerking met de marketingafdeling mooie visuals te creëren die in de hele breedte van het bedrijf kunnen worden ingezet. Zo hebben we je nodig om de website beter te maken, prints te ontwerpen, animaties te maken of geniale advertenties op te maken. Je krijgt de ruimte om zelf projecten aan te dragen en op te maken, maar moet ook snel kunnen schakelen om last-minute opdrachten te kunnen fixen.

Kortom, jij bent:
– HBO/WO student op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage
– in het bezit van een Studenten OV
– Minimaal 3 hele dagen in de week beschikbaar
– Enthousiast
– Proactief
– Ondernemend
– Leergierig
– Zelfstandig
– Sociaal & creatief

Wat bieden wij?
– Een stage bij een hele toffe startup
– Je komt te werken Jong, enthousiast team
– Een spannende en onontdekte markt
– Een marktconforme stagevergoeding
– De kans om écht impact te maken tijdens je stage
– Groeien wij, dan groei jij mee!

Interesse? Stuur dan je CV met een leuke motivatie naar [email protected]
Wie weet zien we je binnenkort in The VR Room!

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.