+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

VR Lasergamen is een nieuw concept van The VR Room en laat heel Nederland kennismaken met lasergamen in Virtual Reality (VR). Een unieke toevoeging aan dingen die je zeker nog doen wilt. Beleef het in het centrum van Utrecht op de Twijnstraat!

Lasergamen 2.0

Stap met vier spelers tegelijk in de virtuele wereld. Met een VR headset, speciaal vest, gun, een fysieke toren om achter te schuilen en je zintuigen op scherp speel je twee potjes van gemiddeld 6 minuten. Twee tegen twee neem je het tegen elkaar op tijdens een potje lasergamen 2.0!

Dit moet je beleven

In de virtuele wereld sta je metershoog boven de afgrond en jouw vijand staat op de uitkijk. Je verovert torens terwijl je actief andermans lasers ontwijkt. Schuil achter je toren, buk, richt en schiet!

“Het is echt bizar om te voelen wanneer je geraakt wordt, je vergeet echt helemaal dat alles om je heen niet echt is. Ik word er vrij fanatiek van”. Aldus een van de bezoekers tijdens de testdagen.

Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters. Je zet de headset op en wordt de indrukwekkende, virtuele wereld ingezogen. Alsof dat nog niet genoeg is, voel je door het dragen van een lasergame-vest exact waar het schot van je tegenstander jou geraakt heeft. Oppassen dus!

Samenwerken, ontdekken en gamen in één!

De afgelopen maanden is er veel gebeurd vertelt initiatiefnemer van den Bijgaart. ‘’The VR Room verrast altijd met bijzondere Virtual Reality experiences. We zijn de laatste tijd erg druk geweest met het realiseren van VR Lasergamen. Het is ons gelukt om extra elementen toe te voegen aan deze beleving. Het is een supervette locatie geworden, een plek waar samenwerken, ontdekken en gamen samenkomen. Om een potje te spelen hoef je niet te reserveren maar kan je gewoon binnenlopen om een potje te spelen met je vrienden. De mensen die een extra adrenalinekick zoeken kunnen ook plaats nemen in onze hydraulische race simulator.”

Over The VR Room

Bij The VR Room maak je op een laagdrempelige manier kennis met Virtual Reality. Sinds 2016 biedt The VR Room als eerste in Nederland de nieuwste VR-technologie aan als entertainment. The VR Room is geschikt voor jong en oud en het leukste uitje met vrienden, familie of collega’s. Het is veel meer dan gamen alleen! Naast VR Lasergamen kun je ook VR Rooms boeken waar je samen kan genieten van ruim 50 experiences voor jong en oud.

======EINDE PERSBERICHT=======

NOOT VOOR DE REDACTIE
De foto’s en video in de bijlage zijn vrij voor gebruik. Op aanvraag kunnen we meer materiaal sturen. Zie hier de Facebook video van VR Lasergamen.

Zelf VR lasergamen uitproberen voor we openen?
Wees welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor vragen en meer informatie:
Wouter van den Bijgaart, Owner & Founder
088-8377383, optie 1
info@thevrroom.nl
www.vrlasergamen.nl