The VR Room Breda komt eraan!

In november is het zover: The VR Room Breda gaat open! In de unieke FutureDome, de voormalige Koepelgevangenis, worden vier gloednieuwe VR Rooms ingericht. Elke VR Room beschikt over luxe VR-headsets en de allernieuwste technologie op het gebied van Virtual Reality. Balanceer op een torenhoge wolkenkrabber, schiet vuurballen uit je handen of jaag op aliens met een echte gun, het kan allemaal in The VR Room Breda!

The VR Room is dé nieuwe uitgaanshit en genomineerd voor Start-up van het Jaar 2017. Na Utrecht en Amsterdam kun je nu ook in Breda het beste op gebied van Virtual Reality entertainment ontdekken. Of je nu met vrienden, familie, collega’s of kinderen komt, VR is leuk voor jong en oud. The VR Room in Breda is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en het leukste dagje uit in Breda. VR you ready?

Unieke Virtual Reality Experiences!

In The VR Room Breda kun je veel meer dan gamen alleen. Ontmantel een bom met je vrienden, ga diepzeeduiken tussen het koraal, jaag op aliens met een echte gun of overwin je angsten door op een wolkenkrabber te staan! Onze getrainde VR Experts zorgen ervoor dat je een leuk en afwisselend programma beleeft. Uiteraard kun je ook je eigen voorkeuren aangeven.

In The VR Room Breda kun je onder andere de volgende VR Experiences beleven:

Voor vragen en reserveringen kan je ons bellen of mailen, we nemen binnen een werkdag contact met je op!

[email protected] of 088-83 773 83 

Vrienden & Partners

Wij maken graag vrienden! Partners worden?