Kinderfeestje met Virtual Reality

BOEK NU IN UTRECHT BOEK NU IN BREDA

Kinderfeestje? Vier het met Virtual Reality!

Een kinderfeestje wordt pas echt een feest met Virtual Reality! Ontdek de geheimen van Virtual Reality in The VR Room, de spannendste kamer van Utrecht en Breda! Tijdens het speciale Kids Party kinderfeestje word je welkom geheten door twee ervaren en enthousiaste VR Experts, die je na binnenkomst helemaal klaarmaken voor je virtuele reis! Durf jij het aan?

Natuurlijk! Want dankzij je ervaren begeleiders ga je helemaal Virtual Ready de nieuwe wereld in. Stap The VR Room binnen en beleef de wildste avonturen, zoals oog in oog met een dinosaurus staan of vuurballen uit je handen schieten als een echte tovenaar. Je kunt zelfs over de kop gaan in een virtuele achtbaan… als je durft!

Na anderhalf uur heb je alle uitdagingen overwonnen en mag je jezelf een ware VR Expert noemen! Het kinderfeestje eindigt met lekker neerploffen op een van onze banken om weer even terug te keren in onze realiteit. Pfoe!

Vier je kinderfeestje met Virtual Reality

Virtual Reality avontuur vanaf 8 jaar

Het Kids Party kinderfeestje in The VR Room is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar kunnen mee en krijgen een aangepaste VR-ervaring. Alle avonturiers krijgen onbeperkt limonade en een lekker zakje chips cadeau, verder kunnen er naar hartelust snacks en drankjes besteld worden.

Uiteraard krijgt het feestvarken een speciale VRrassing mee naar huis! Ook de andere kids blijven niet met lege handen achter: iedereen krijgt een officieel diploma en mag zich ook VR Expert noemen! Maximaal 8 kinderen (en 2 ouders/begeleiders) tegelijk kunnen dit unieke verjaardagsfeestje beleven.

Vuurballen schieten tijdens VR Kinderfeestje!
Elke woensdag en zondag een kinderfeestje

Het Virtual Reality kinderfeestje is elke woensdag en zondag beschikbaar in The VR Room in Utrecht en Breda. De Kids Party duurt ongeveer 1,5 uur en wordt begeleid door twee leuke en enthousiaste VR Experts. Wil je liever op een andere dag? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

VR KidsParty €175,-

✔ plaats voor 8 kinderen + 2 ouders/begeleiders
✔ 2 hoogwaardige VR headsets
✔ 2 ervaren en enthousiaste VR Experts
✔ voor iedereen een zakje chips en onbeperkt limonade
✔ een officieel VR diploma voor iedereen
✔ een leuk VRrassing voor de jarige

VR KidsParty XL €255,-

✔ plaats voor 12 kinderen + 2 ouders/begeleiders
✔ 3 hoogwaardige VR headsets
✔ 3 ervaren en enthousiaste VR Experts
✔ voor iedereen een zakje chips en onbeperkt limonade
✔ een officieel VR diploma voor iedereen
✔ een leuk VRrassing voor de jarige