OVER THE VR ROOM

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn The VR Room, de allereerste Virtual Reality Room van Nederland. Van één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een PC en een kofferbak zijn we in een jaar tijd uitgegroeid tot de koploper op het gebied van VR entertainment in Nederland.  Elke dag werken wij hard om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en onze bezoekers te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

“Met The VR Room wil ik Virtual Reality toegankelijk maken voor iedereen. Het is zó gaaf: je weet niet wat je meemaakt! Don’t see the movie, be the movie.

Wouter van den Bijgaart, creator and founder

VIRTUAL REALITY: ONZE PASSIE!

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van Virtual Reality in sneltreinvaart gegaan. Dankzij de hoogwaardige VR-headsets vervagen de grenzen steeds meer tussen de echte en virtuele wereld. Complete immersion, het gevoel krijgen volledig een andere wereld in te stappen, was nog nooit zo dichtbij. Niet voor niets staan onze bezoekers na afloop nog even met de ogen te knipperen. Is this real life, or is this Virtual Reality?

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Kom langs met je vrienden, collega’s, familie of kids bij een van onze vestigingen en word net zo enthousiast van VR als wij! We laten je vuurballen uit je handen schieten, duiken in de oceaan, griezelen tussen de zombies of balanceren bovenop een wolkenkrabber – onzettend leuk én compleet veilig, uiteraard! Bij ons beleef je een uniek, hilarisch, en bovenal onvergetelijk dagje uit, leuk voor jong en oud. Ook pakken wij zo de boel in voor een bijzondere VR-ervaring bij jou op locatie. Geen probleem!

DE LEUKSTE EN MEEST ENTHOUSIASTE VR EXPERTS!

Bij The VR Room willen we maar één ding: jou een geweldige Virtual Reality experience bezorgen! Daarom selecteren we alleen de leukste en meest enthousiaste mensen als VR Expert. Inmiddels bestaat ons team uit ruim 25 toppers die zich elke dag inspannen om je mee te nemen op een onvergetelijke reis in de virtuele wereld. Aan deze kanjers heeft The VR Room haar succes te danken!

Wil jij werken bij de gaafste start-up van Nederland? Ben jij een enthousiaste, ondernemende en dynamische topper die goed met verschillende mensen kan omgaan? Kom dan ons team versterken! Stuur je CV met een leuke motivatie naar info@thevrroom.com en we nemen snel contact met je op!

THE VR ROOM: JOUW ADRES VOOR VIRTUAL REALITY

Elke dag verrassen wij onze vele bezoekers met een op maat gesneden Virtual Reality experience. Maar ook voor een meer serieuze insteek is The VR Room jouw partner in Virtual Reality. Wil je meer weten over de ontwikkelingen rondom VR of de impact van VR op jouw bedrijf bepalen? Kies voor een workshop en lezingzodat we jou en je team helemaal up-to-date krijgen op het gebied van deze kansrijke technologie. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wil je zelf VR entertainment aanbieden?

Zelf iets doen maar weet je niet waar te beginnen? Wil jij profiteren van de kennis en kunde van de eerste Virtual Reality entertainment aanbieder van Nederland? Kies dan voor ons Powered by The VR Room concept.
Jij doet waar jij het beste in bent, je eigen bedrijf runnen en wij doen waar wij het best in zijn, een toffe Virtual Reality Experience neerzetten. Je profiteert van onze ervaring binnen deze nieuwe en spannende markt en kunt gebruik maken van onze alsmaar groeiende portfolio van gelicenseerde VR ervaringen.

VR You Ready? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button!

VRIENDEN & PARTNERS

Wij maken graag vrienden! The VR Room is altijd op zoek naar partners die ons enthousiasme delen. Zo werken we al samen met partijen als Make-A-Wish Nederland en biedt maakt VR Café Haarlem al gebruik van onze licentie-diensten. Denk jij dat The VR Room en jouw dienst of product een leuke match zijn? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.