+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Over ons

Wie is The VR Room?

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn The VR Room, de allereerste Virtual Reality Room van Nederland. Van één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een PC en een kofferbak zijn we in een jaar tijd uitgegroeid tot de koploper op het gebied van VR entertainment in Nederland.  Elke dag werken wij hard om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en onze bezoekers te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

“Met The VR Room wil ik Virtual Reality toegankelijk maken voor iedereen. Het is zó gaaf: je weet niet wat je meemaakt! Don’t see the movie, be the movie.
Wouter van den Bijgaart, creator and founder

VIRTUAL REALITY: ONZE PASSIE!

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van Virtual Reality in sneltreinvaart gegaan. Dankzij de hoogwaardige VR-headsets vervagen de grenzen steeds meer tussen de echte en virtuele wereld. Complete immersion, het gevoel krijgen volledig een andere wereld in te stappen, was nog nooit zo dichtbij. Niet voor niets staan onze bezoekers na afloop nog even met de ogen te knipperen. Is this real life, or is this Virtual Reality?

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Kom langs met je vrienden, collega’s, familie of kids bij een van onze vestigingen en word net zo enthousiast van VR als wij! We laten je vuurballen uit je handen schieten, duiken in de oceaan, griezelen tussen de zombies of balanceren bovenop een wolkenkrabber – onzettend leuk én compleet veilig, uiteraard! Bij ons beleef je een uniek, hilarisch, en bovenal onvergetelijk dagje uit, leuk voor jong en oud. Ook pakken wij zo de boel in voor een bijzondere VR-ervaring bij jou op locatie. Geen probleem!

CONTACT

The VR Room is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op
+31 (0) 88 22 66 400
Via e-mail is The VR Room bereikbaar via
info@thevrroom.com