Over The VR Room

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn The VR Room, wat begon met één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een pc en een kofferbak groeide al snel uit tot de allereerste Virtual Reality Room van Nederland. Elke dag werken wij hard om zoveel mogelijk mensen Virtual Reality te laten ervaren.

Zelf vinden we Virtual Reality ontzettend tof!

We nemen je dan ook graag mee op ontdekkingsreis op onze locaties in Utrecht en Amsterdam of we pakken onze spullen in en komen naar jou toe! Of je nu samen met vrienden, collega’s, familie of kinderen je eerste virtuele stappen zet, er is voor iedereen wat te beleven. Zo ben je verzekerd van een uniek, maar vooral onvergetelijk dagje uit.

Ook voor een meer serieuze insteek is The VR Room jouw partner in Virtual Reality. Wil je meer weten over de ontwikkelingen rondom Virtual Reality of de impact van VR op jouw bedrijf bepalen? Kies dan voor een lezing of workshop zodat we jou en je team helemaal up-to-date krijgen op het gebied van deze kansrijke technologie.

De leukste én meest enthousiaste VR-Experts

Werken bij The VR Room is niet voor iedereen weggelegd. Alles draait bij ons om de beleving van onze bezoekers. Daarom selecteren we alleen de leukste en meest enthousiaste mensen als VR-Expert. Inmiddels bestaat ons team uit ruim 25 toppers die zich elke dag inspannen om je mee te nemen op een onvergetelijke reis in de virtuele wereld.

Werken bij The VR Room

Heb jij affiniteit met Virtual Reality en denk je een toevoeging te zijn aan ons team? Dan komen we graag met je in contact. Stuur ons je motivatie en CV toe, dan zullen we snel contact met je opnemen!

Samenwerken

Veel dingen worden leuker als je ze samen doet. Wij staan altijd open voor leuke ideeën. Zo werken we al samen met partijen als Make-A-Wish Nederland en de MediaMarkt.  Denk jij dat The VR Room en jouw dienst of product een leuke match zijn? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Franchisen

Wil jij een eigen vestiging van The VR Room openen? Ook dat is zeker mogelijk. Neem voor informatie contact met ons op.

Get in touch