Ma – vr van 9u – 18u bereikbaar

Over ons

Wij zijn The VR Room, de allereerste Virtual Reality Room van Nederland. En inmiddels dé plek voor jouw VR avontuur!

Ons verhaal

Wat leuk dat je meer over ons wilt weten! Welkom bij The VR Room! Van één enthousiaste ondernemer met een VR-headset, een PC en een kofferbak zijn we in een jaar tijd uitgegroeid tot de koploper op het gebied van VR entertainment in Nederland.

Elke dag werken wij hard om het leukste nieuwe uitje van Nederland te creëren en onze bezoekers te verrassen met het gaafste op VR-gebied. Wij geloven dat Virtual Reality de wereld op zijn kop gaat zetten en willen zoveel mogelijk mensen deze unieke technologie laten beleven!

VIRTUAL REALITY: ONZE PASSIE!

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van Virtual Reality in sneltreinvaart gegaan. Dankzij de hoogwaardige VR-headsets vervagen de grenzen steeds meer tussen de echte en virtuele wereld. Complete immersion, het gevoel krijgen volledig een andere wereld in te stappen, was nog nooit zo dichtbij.

Niet voor niets staan onze bezoekers na afloop nog even met de ogen te knipperen. Is this real life, or is this Virtual Reality?

Jouw ontdekkingsreis

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Kom langs met je vrienden, collega’s, familie of kids bij een van onze vestigingen en word net zo enthousiast van VR als wij!

We laten je vuurballen uit je handen schieten, duiken in de oceaan, griezelen tussen de zombies of balanceren bovenop een wolkenkrabber – super leuk én compleet veilig, uiteraard! Bij ons beleef je een uniek, hilarisch, en bovenal onvergetelijk dagje uit, leuk voor jong en oud. !