Ma – vr van 9u – 18u bereikbaar

Op dit moment is The VR Room gesloten
Medio December 2021 zullen we onze deuren weer openen voor de gaafste VR ervaringen!

Wat is VR?
Alles over Virtual Reality en hoe gaaf een bezoek aan The VR Room kan zijn, lees je hier

Wat is VR?

Virtual Reality” betekent letterlijk schijnbare werkelijkheid. Het is een digitale wereld waar jij als inwoner alle aspecten kan ontdekken. Door het opzetten van een Virtual Reality Headset ben je je niet meer bewust van de omgeving bij The VR Room, maar zal je helemaal opgaan in de wonderlijke wereld van VR. Je speelt geen spel, je beleeft een realiteit. Het is een avontuur, een ervaring én dat allemaal in één van onze vestigingen.

Hoe werkt Virtual Reality?

VR zorgt ervoor dat je in een geheel andere wereld bent. Dankzij de wonderen der techniek voelt het écht alsof je ergens anders bent. Iets dat met een normaal scherm eigenlijk niet lukt.

Dankzij hypermoderne techniek, tientallen kleine camera’s en veel sensors, weet jouw VR headset precies waar je mee bezig bent en zorgt ‘ie ervoor dat je altijd ziet wat je moet zien. En dat kan dan ook echt van alles zijn!

Er zijn namelijk vele dingen waarvoor VR ingezet kan worden. Zo zet de KLM het in voor de training van haar piloten en wordt het ook gebruikt als onderdeel van trauma behandelingen.

VR bij The VR Room

Bij The VR Room zetten we VR in als dé manier om een leuke middag of avond te hebben. Jouw reis in de magische wereld is er namelijk eentje die je nog jaren bij zal blijven!

Bij The VR Room gaat het over samen spelen. Samen lossen jullie die spannende Escape Room op of ontdekken jullie al het moois van de diepzee in onze Into The Blue game. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Is VR leuk voor iedereen?

JA! Virtual Reality is een geweldige ervaring die voor iedereen geschikt is: Van beginners tot mensen die al ervaring met VR hebben.

Bij The VR Room hebben we namelijk altijd een geweldige ervaring voor jou beschikbaar!

Neem dus gerust eens een kijkje bij de Escape Rooms of de Play Experience.

VR you ready?
Dit zijn onze VR Experiences

VR Escape Room Deel 1 + 2
Speel jouw VR Escape Room in onze vestigingen in Amersfoort.

Of organiseer jouw Bedrijfsuitje, Kinderfeestje, Schooluitje of Groepsuitje bij The VR Room!

Adres

Piet Mondriaanplein 61

Bel ons

+31 (0) 88 22 66 400

E-mail ons

info@tekagroep.nl