+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Wij zoeken een stagiair vanaf 1 september 2019.

Over The VR Room

In 1,5  jaar is The VR Room van een ambitieus idee uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 35 werknemers en 3 vestigingen. We groeien snel en zijn daarom op zoek naar studenten die hun meewerk- of afstudeerstage willen lopen bij The VR Room. Een stage bij The VR Room betekent stage lopen in een jong bedrijf wat volop in beweging is. Elke dag werken we keihard met ons enthousiaste team om van The VR Room een blijvend succes te maken. We hebben een open bedrijfscultuur en zijn van het snelle schakelen. Tijdens je stage bij The VR Room zien we je als een volwaardige collega waardoor je de ruimte krijgt om boven jezelf uit te stijgen. Mochten we je echt geweldig vinden, dan houd je er misschien zelfs een baan aan over!

VR You Ready for a challenge?

Commerciële stage bij The VR Room
Kies je voor een commerciële stage bij The VR Room, dan kies je voor een stage waarbij je een directe bijdrage levert aan het succes van The VR Room. Als snelgroeiend bedrijf zijn we constant op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe manieren om zoveel mogelijk mensen Virtual Reality te laten ervaren. Samen met je collega’s ben je constant op zoek naar manieren om vragen van mogelijke gasten te beantwoorden en het verkoopproces in zijn geheel te verbeteren. Je bent een aanspreekpunt voor zowel de B2C als B2B markt. Je komt te werken in een jong en enthousiast team. Omdat je individueel moet kunnen werken, verwachten we dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft en je daarnaast prima kunt redden in het Engels.

Ben jij de aangewezen persoon om Virtual Reality aan de man te brengen en The VR Room te helpen met groeien? Solliciteer dan direct op deze toffe stageplek!

Kortom, jij bent:
– Een HBO/WO student op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage
– Iemand met affiniteit met technologie en Virtual Reality
– Minimaal 4 hele dagen in de week beschikbaar
– Bekend met werken met een CRM-systeem
– Ervaren met klantcontact
– Schrijfvaardig in het Nederlands en Engels
– Proactief en leergierig
– Zelfstandig
– Sociaal & creatief

Wat bieden wij?
– Een stage bij een hele toffe startup
– Je komt te werken jong en enthousiast team
– Een spannende en onontdekte markt
– Een marktconforme stagevergoeding
– De kans om écht impact te maken tijdens je stage
– Groeien wij, dan groei jij mee!

Interesse? Stuur dan je CV met een leuke motivatie naar irene@thevrroom.nl
Wie weet zien we je binnenkort in The VR Room!