SUMMER DEALS

Elke week een nieuwe actie!

The VR Room viert de zomervakantie met je mee! Elke week is er een nieuwe actie in de vestigingen in Utrecht en Amsterdam.
Elke zaterdag is de nieuwe actie beschikbaar voor op de doordeweekse dagen de week daarop, dus vanaf zaterdag is de eerste actie boekbaar voor de maandag tot en met vrijdag daarna.

Elke actie is één week geldig. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals kortingskaartjes.
De nieuwe actie wordt elke woensdag, voor de komende vier weken, bekend gemaakt, dus houd de social media pagina’s en de website van The VR Room in de gaten!

20 euro voor 1 uur Half-Life: Alyx

De derde actie van de Summer Deals bij The VR Room is een speciale aanbieding waar je 1 uur Half-Life: Alyx kan spelen. De vetste storyline game van Virtual Reality op dit moment! 

In het spel krijg je een uitleg hoe het spel werkt en een mooi voorproefje van wat je voor meer dan 15 uur (!) kan meemaken. Je speelt het spel als Alyx, een meisje uit Frankrijk die de strijd aangaat tegen een alien ras. We willen natuurlijk niet te veel verklappen, dus ervaar het voor jezelf! Bevalt het? Dan kan je na je boeking meteen een Strippenkaart aanschaffen en de €20 die je voor het eerste uur hebt betaald, aan korting ontvangen!

Vanaf zaterdag 1 augustus is deze actie te boeken. Je kan dan spelen van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus.

Kan jij raden wat de volgende actie is?

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.