Vacature VR host Utrecht

The VR Room

Ben jij klaar om de virtuele wereld te betreden en deel uit te maken van ons sprankelende team bij The VR Room?

Locatie: Utrecht

Als VR host heet je de gasten welkom en geef je ze uitleg over het spel en het gebruik van de controller. Ervaring met VR games is niet nodig, passie voor gamen wel! Benieuwd naar jouw werkdag? Lees dan snel verder!

Jouw dag

Je begint jouw dag met het opstarten van de VR schermen. Je checkt of alles werkt en zorgt dat de VR ruimte er netjes uitziet. Wanneer de eerste groep binnenkomt ontvang je deze. Je overhandigt ze het VR spelboek en laat hen kiezen uit één van de games. Wanneer ze een game hebben gekozen neem je ze mee voor de instructies. Je legt kort uit hoe de controller werkt en hoe ze deze moeten bedienen. Na de uitleg en het vragenrondje zet je ieder op de juiste plek en kan het spel beginnen. Tijdens de game ben je beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of technische problemen op te lossen. Wanneer de laatste groep is vertrokken zorg je ervoor dat alle appratuur wordt uitgeschakeld en alles opgeruimd wordt.

Het Werkspoorcafé & The VR Room

In Utrecht komen het Werkspoorcafé en The VR Room samen. Het Werkspoorcafé is een van de proeflokalen van Brouwerij Kleiburg. Deze brouwerij is verbonden aan het kleiklooster en brouwt kloosterbieren in de Bijlmer. Naast deze bijzondere bieren staan verschillende gerechten met lokale producten op het menu.

Bij The VR Room vind je virtuele escape rooms voor jong én oud. Gasten kunnen kiezen uit één van de negen virtuele, magische werelden. Boordevol verrassende verhaallijnen, spannende uitdagingen en vooral heel veel fun. Na afloop kunnen ze over hun virtuele avontuur napraten in het Werkspoorcafé.

Wie jij bent

Gastvrijheid stroomt door jouw bloed. Je zorgt dat de gasten die VR komen spelen gastvrij worden ontvangen en zich welkom en thuis voelen. Je bent sociaalvaardig en geeft moeiteloos je uitleg aan grote groepen. Je bent enthousiast, steekt graag de handen uit de mouwen en kan goed overzicht houden bij drukte.

De perfecte match

  • Jij hebt passie voor gamen;
  • Gastvrijheid stroomt door jouw bloed;
  • Je steek graag de handen uit de mouwen;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Je bent sociaal;
  • Je bent 32-38 uur per week beschikbaar.

Dit bieden wij

Natuurlijk krijg je een goed salaris, reiskostenvergoeding en vakantiedagen. Maar vergeet het kleine, betrokken team waarin je komt te werken niet. Wil je verder ontwikkelen? In ons groeiende bedrijf is daar alle ruimte voor.

Reageer direct

Zie jij jezelf al gasten ontvangen en uitleg geven in The VR Room? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv naar info@nedergroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Vink via 06-13003301.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.