Virtual Reality Experience + Bioscoop arrangement

Combineer Virtual Reality met een avondje bioscoop. See the movie, be the movie!

Virtual Reality beleven én een filmpje pakken!

Wil je een echt uniek avondje uit beleven? Combineer dan een Virtual Reality Experience in The VR Room met een bioscoopbezoek aan Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! Met het VR + Bioscoop Arrangement van The VR Room beleef je het gevoel van complete immersion. See the movie, be the movie!

Middelpunt van de actie met Virtual Reality

Met behulp van de moderste Virtual Reality technieken ontdek je in The VR Room hoe indrukwekkend storytelling met VR kan zijn. Zo word je in een heftige actiescène gedropt, terwijl de kogels je om de oren vliegen. Je voelt je letterlijk het middelpunt van alle actie. Dankzij de hoge kwaliteit VR headsets van The VR Room voelt de actie levensecht aan. Ontdek op welke manier VR de wereld van de film op zijn kop gaat zetten.

Na deze belevenis vertrek je naar Kinepolis Jaarbeurs Utrecht om bij te komen van je VR Experience. Zak onderuit in een van de comfortabele stoelen en bekijk de nieuwste blockbuster op het grote scherm. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is als een van de weinige bioscopen uitgerust met het exclusieve Laser ULTRA systeem. Door de laserprojectie is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contrast tussen licht en donker beter. Tegelijk zorgt het geluidssysteem van Dolby Atmos voor een adembenemend geluid uit alle richtingen, ook van bovenaf. Zo word je helemaal ondergedompeld in een verbluffend heldere, ruimtelijke en rijke geluidsomgeving en beleef je een heerlijk einde van je avondje uit.

Beschikbaar met VR Room for Two en Discover VR

The VR Room beschikt over twee verschillende arrangementen om VR met een bioscoopbezoek te combineren. Voor €89 boek je het VR Room for Two + Bioscoop arrangement en beleef je 50 minuten lang Virtual Reality. Daarnaast ontvang je twee bioscoopkaartjes voor Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Met vier personen is het Discover VR + Bioscoop arrangement een uitstekende optie. Voor €129 beleef je met vier personen 70 minuten lang Virtual Reality en ontvang je vier bioscoopkaartjes voor Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De bioscoopkaartjes zijn een jaar geldig na aankoop. Pak nu dat voordeel en kom langs wanneer jij dat wilt!

Boek nu direct het unieke Virtual Reality Experience + Bioscoop arrangement van The VR Room en beleef het ultieme avondje uit!Voor grotere groepen zijn er speciale mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden. Liever een ander arrangement? Bekijk alle mogelijkheden en maak je belevenis in The VR Room nog completer!

Presentatie over VR en ondernemen
 
 
Presentatie Virtual Reality
 
 
 
 
 

Interesse?

Neem contact op!

Voor reserveringen en vragen over het Virtual Reality + Escape Room arrangement kunt u ons ook bellen of mailen!

Utrecht
Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW

Gratis parkeren voor de deur
Ingang via de kelder

030-2271671

[email protected]