See the movie, be the movie

Het leukste avondje uit in Utrecht

VIRTUAL REALITY BELEVEN ÉN EEN FILMPJE PAKKEN!

Wil je een echt uniek avondje uit beleven? Combineer dan een Virtual Reality Experience in The VR Room met een bioscoopbezoek aan Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! Met het VR + Bioscoop Arrangement van The VR Room beleef je het gevoel van complete immersionSee the movie, be the movie!

MIDDELPUNT VAN DE ACTIE MET VIRTUAL REALITY

Met behulp van de moderste Virtual Reality technieken ontdek je in The VR Room hoe indrukwekkend storytelling met VR kan zijn. Zo word je in een heftige actiescène gedropt, terwijl de kogels je om de oren vliegen. Je voelt je letterlijk het middelpunt van alle actie. Dankzij de hoge kwaliteit VR headsets van The VR Room voelt de actie levensecht aan. Ontdek op welke manier VR de wereld van de film op zijn kop gaat zetten.

Na deze belevenis vertrek je naar Kinepolis Jaarbeurs Utrecht om bij te komen van je VR Experience. Zak onderuit in een van de comfortabele stoelen en bekijk de nieuwste blockbuster op het grote scherm. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is als een van de weinige bioscopen uitgerust met het exclusieve Laser ULTRA systeem. Door de laserprojectie is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contrast tussen licht en donker beter. Tegelijk zorgt het geluidssysteem van Dolby Atmos voor een adembenemend geluid uit alle richtingen, ook van bovenaf. Zo word je helemaal ondergedompeld in een verbluffend heldere, ruimtelijke en rijke geluidsomgeving en beleef je een heerlijk einde van je avondje uit.

INTERESSE?

NEEM CONTACT OP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOOR RESERVERINGEN EN VRAGEN OVER HET VIRTUAL REALITY + ESCAPE ROOM ARRANGEMENT KUNT U ONS OOK BELLEN OF MAILEN!

UTRECHT

OVERSTE DEN OUDENLAAN 9B
3527 KW

Gratis parkeren voor de deur
Ingang via de kelder

+31 (0) 88 22 66 400

info@thevrroom.com

Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.