+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

VR Lasergamen

Strijd in de meest competitieve Virtual Reality omgeving ooit!

vr lasergamen

Team Fire vs Team Ice

Verzamel je team en scoor de meeste punten in deze competitieve vorm van Virtual Reality. Nagebootste torens en blasters maken deze VR Experience nét echt!

VR Lasergamen is een concept van The VR Room waarbij het Virtual Reality spel Tower Tag is omgebouwd naar een exclusief in de Benelux te vinden Virtual Reality Experience. Speel 3 tegen 3 op nagemaakte torens, met gerepliceerde guns!

VR Lasergamen duurt 60 minuten met rondes van 6 minuten per keer. Voordat elke ronde begint, is er een korte tutorial waarbij de spelers leren omgaan met VR apparatuur en de manier van bewegen in Virtual Reality.

VR Lasergamen Gif

vr lasergamen

Drie verschillende game modes

Na elke ronde worden de scores vastgelegd en opgeslagen om na de boeking te versturen naar het e-mailadres van degene die de boeking heeft gedaan.

team deathmatch

Ieder schot telt. Elke keer wanneer een speler afgaat, krijgt de tegenstander één punt.
Degene die is afgegaan moet 3 seconden wachten om vervolgens weer mee te kunnen spelen in de ronde.

elimination

Schakel iedereen uit. De laatste speler die overblijft, is het punt van de tegenstander waard. Het hele team van de tegenstanders moet uitgeschakeld zijn om één punt te krijgen.  De uitgeschakelde spelers worden geplaatst op een hoger platform met overzicht van het hele speelveld om de laatst overgebleven teamspeler te helpen.

goaltower

Verzamel zo veel mogelijk torens.
De uitschakelingen zijn geen punten meer waard! Gebruik strategie en samenwerking om de grote toren van de tegenstander te veroveren!

VR YOU REAdY?

Direct reserveren? Kies jouw locatie.