Virtual reality Lasergamen

Utrecht, Amsterdam & Tilburg

Stap tot zes spelers tegelijk de virtuele wereld binnen. Neem het drie tegen drie op in de meest uitgebreide multiplayer VR experience van dit moment.

Wat is VR Lasergamen?

Je staat metershoog boven de afgrond en jouw vijand staat op de uitkijk. Je verovert torens terwijl je actief andermans lasers ontwijkt. Schuil achter je toren, buk, richt en schiet! Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de virtuele variant zich af op een paar vierkante meters. Je zet de headset op en wordt de indrukwekkende, virtuele wereld ingezogen. 

3 tegen 3

Multiplayer

Tot aan maar liefst zes spelers betreed je tegelijk een gigantische virtuele wereld. Bespreek een goede tactiek, verover de meeste torens, sluit je tegenstander in en en versla het andere team!

 

Voor de omstanders: een ‘arena overview’

Je speelt in rondes van 6 minuten, dit betekent dat jullie elkaar afwisselen als je met meer spelers komt. Onze arena overview – die op een groot scherm wordt weergegeven – geeft de mensen die niet in VR zitten een perfect overzicht van de arena

Hier kan je de speelrondes op zien alsof je naar een sportwedstrijd kijkt met live scores, speloverzicht positie van de spelers

Het spel

We gebruiken het spel genaamd Tower Tag. Deze game is speciaal ontwikkeld voor entertainment centers. Het is erg intuïtief voor alle leeftijden. Ook heeft het verschillende awards gewonnen voor onder andere Best Game Design en Best Experience!

This VR Shooter looks incredible …

– UNILAD

Feel the game!

Het belangrijkste van VR Lasergamen is dat alles realistisch voor de spelers moet zijn. Onze op maat ontworpen torens zijn exacte replica’s van de virtuele modellen. De virtuele toren die jou dekking geeft, bestaat ook in ‘real life’. Op deze manier zie én voel je of je veilig bent. Daarnaast ga je beter kunnen mikken gezien de gun die je vast hebt, een replica is van de virtuele gun. Zoek dekking, richt, schiet en win!

Veel variatie

Het mooie van Virtual Reality is dat wij met een klik van de knop maarliefst 6 verschillende levels kunnen simuleren. Zo hebben we beginner-levels waar de arena plat en overzichtelijk is, tot aan levels met tunnels, hoogteverschillen, (doorzichtige) muren en tactische uitzichtpunten. We hebben 3 game modes:

  • Elimination: als team scoor je 1 punt zodra je het gehele andere team uitgeschakeld hebt.
  • Team Deathmatch: het gaat puur om de kills, dus het kan zomaar een one-man show worden!
  • Capture The Tower: communiceer goed, zorg voor zowel een sterke aanval als verdediging, en verover 1 specifiek doelwit in de vijandige zone!

Zo bieden we ook voldoende uitdaging voor mensen die al eerder zijn wezen VR Lasergamen.

Easy to learn, hard to master!

Locaties

Utrecht 
Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW
Tegenover Jaarbeurs Utrecht

Amsterdam
La Guardiaweg 53
1043 DE
Naast Station Sloterdijk en de A10 

Tilburg
Pieter Vreedeplein 163
5038 BW
Naast de MediaMarkt 

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 307 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 126 beoordelingen