VIRTUAL REALITY WORKSHOP & LEZING

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN VR VOOR JOUW BEDRIJF.

VIRTUAL REALITY WORKSHOP EN LEZING

Ontdek de mogelijkheden van VR met de Virtual Reality workshop en lezing van The VR Room! VR is volop in ontwikkeling en zet in rap tempo onze samenleving op zijn kop.

De toepassingen van VR zijn talrijk; voor elke branche liggen er dan ook kansen en mogelijkheden om deze technologie op slimme wijze in te zetten. Met dit arrangement van The VR Room ontdek je op welke manier VR op jouw bedrijfstak impact kan hebben.

De workshop en lezing nemen samen ongeveer drie uur in beslag. Na ontvangst met koffie en thee worden jullie door een van onze deskundigen meegenomen op reis door de wereld van Virtual Reality. De lezing duurt ongeveer een uur en geeft een beeld over de achtergrond, de huidige staat en de toekomst van VR. Daarnaast wordt uitgelegd op welke slimme wijze deze zich razendsnel ontwikkelende technologie in diverse branches reeds toegepast wordt en leer je het verhaal achter The VR Room en VR-entertainment kennen.

WORKSHOP ZORGT VOOR NIEUWE INZICHTEN

Na de presentatie is het tijd om aan de slag te gaan en maak je kennis met de state-of-the-art VR-headsets van The VR Room. Tijdens deze interactieve workshop ontdek je welke effecten VR teweeg kan brengen en op wat voor vlakken de technologie inzetbaar is. Denk daarbij aan communicatietrainingen of teambuildingsactiviteiten, waar VR letterlijk een nieuwe dimensie aan weet te koppelen.

Natuurlijk is er daarnaast ook wat tijd voor ontspanning. Ontdek hoe het is om virtueel over wolkenkrabbers te lopen, tussen de dolfijnen te zwemmen of vuurballen uit je eigen handen te schieten. Zo krijg je direct een hands-on ervaring met de meest indrukwekkende technologie van het moment!

  • Interactieve sessies
  • Specialisten op het gebied van Virtual Reality
  • Mogelijkheid om Virtual Reality zelf uit te proberen
  • Af te stemmen op jouw bedrijf of branche
  • Voor zowel kleine als grote groepen
  • Op een locatie naar keuze of bij The VR Room in Utrecht
Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.