VEELGESTELDE VRAGEN / F.A.Q.

WAT IS DIT? THE VR ROOM?

Hi! Wij zijn The VR Room, de eerste die in Nederland Virtual Reality puur voor entertainment aanbiedt. We hebben een aantal kamers omgetoverd tot relaxte huiskamers, waarin je met je vrienden, familie of collega’s de wereld van Virtual Reality kunt komen ontdekken. Zo’n kamer – een VR Room – boek je met je groep voor een bepaalde tijd.

Wat kan ik verwachten in zo'n kamer?

The VR Room beschikt over verschillende themakamers, geschikt tot 6 personen: de Action VR Room (voor wie van actie houdt), de Racing Room (voor de Max-imale ervaring!) en de Family VR Room (perfect met de familie). Liever op je gemak VR ontdekken zonder alle extra’s? Dat kan in onze Discover VR Room. Daarnaast biedt onze Business VR Room voor bedrijven een breed scala aan mogelijkheden aan. Onze VR Rooms zijn uitgerust met de modernste snufjes op VR-gebied, waaronder de meest luxe VR-headsets van het moment. Vanaf de loungebank kun je via grote schermen de actie volgen en kun je snacks en drinken bestellen. Naast het meubilair krijg je in elke kamer een persoonlijke begeleider erbij. Deze VR Expert laat jullie allemaal VR-experiences beleven.

VR Experiences? Waar hebben jullie het over?
Een VR-experience is een simulatie of spel in de virtuele wereld. Wij beschikken over ruim vijftig korte en indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen door de ruimte of virtueel op vakantie gaan.
Gaaf zeg! Dus we zetten allemaal zo'n brilletje op?
Stop right there! Een ‘brilletje’ koop je bij de opticien; wij werken met hoogwaardige apparatuur, waaronder de beste VR-headsets van het moment. Zo kunnen wij de meest complete Virtual Reality ervaring bieden. Al onze themakamers beschikken over twee hoogwaardige VR headsets, de Discover VR Room heeft er één.
Waarom krijgt niet iedereen zo'n headset dan?
Wij hebben hier bewust voor gekozen om twee redenen. Allereerst kan een eerste kennismaking met Virtual Reality als behoorlijk heftig ervaren worden, waardoor de afwisseling een mooi moment is om de ervaring even te laten bezinken. Daarnaast is het sociale aspect een belangrijk onderdeel van de hele ervaring. Ook in de virtuele wereld geldt: een ervaring wordt leuker als je hem deelt!
Gaan we ons dan niet vervelen tussendoor?
Zeker niet! Virtual Reality is een sociale activiteit; het volgen van de belevenissen van de ander in VR is minstens zo leuk! Vergelijk het met bowlen: je gooit toch ook niet allemaal tegelijk de bowlingbal? (dat geeft ook zo’n troep…)
Duidelijk allemaal... Maar wat voor programma krijgen we dan precies?
Dat ligt helemaal aan jullie! Zijn jullie echte gamers, ga je graag op ontdekkingsreis of stap je liever in de huid van Max Verstappen? In The VR Room ben jij de baas! Je kunt zelf tijdens de boeking aangeven wat je leuk lijkt om te doen. Je kunt je ook ter plaatse laten verrassen door jullie VR Expert.
Krijgen we dan allemaal hetzelfde programma?
Nope! In The VR Room bepaal jij samen met je VR Expert je eigen programma. Zo kan de een zich uitleven met de wildste games, terwijl de ander een ontspannen video gaat kijken. Dankzij de afwisseling is er voor ieder wat wils. Oma kan dus gewoon mee!
Jullie zeggen dat samen VR beleven gaaf is. Kan ik de belevenissen van de ander in VR dan goed volgen?
Jazeker! De VR-experience wordt gestreamd op de schermen die in de kamers aanwezig zijn. Jij ziet precies wat degene in VR meemaakt, maar dan in 2D. Vanuit de relaxte loungehoek geniet je van ieders avonturen.
Tof man, zo’n VR Room! Ik ben alleen met meer dan zes personen. Kan ik dan ook bij jullie terecht?
Absoluut! The VR Room in Utrecht beschikt over ruim ingerichte kamers die ruimte bieden aan groepen tot wel 50 personen. Alle kamers zijn op elkaar aangesloten, waardoor je heel eenvoudig meerdere kamers tegelijk kunt boeken. Vanaf 16 man kun je bij ons al het hele pand afhuren!
Goed verhaal, maar wat vinden anderen er eigenlijk van?

Goed dat je het vraagt! Met The VR Room zijn we elke dag hard bezig om mensen het gaafste uitje van Nederland te laten beleven. Onze enthousiaste VR Experts zetten net even dat stapje extra om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden. Niet voor niets lieten ruim honderd bezoekers al een zeer positieve review achter. Check FacebookGoogle en Trip Advisor om de ervaringen van anderen te lezen!

Ik ben overtuigd! Waar kan ik boeken?
Wat tof! Klik hier en je komt direct op de pagina waar je uit een van onze kamers kunt kiezen. Ben je met een grotere groep en/of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-83 773 83 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 dag contact met je op. See you in The VR Room!
Top
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.