+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Veelgestelde Vragen

De meest gestelde vragen staan op een rijtje. Staat je vraag er niet tussen?

The VR Room is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op
+31 (0) 88 22 66 400
Via e-mail is The VR Room bereikbaar via
info@thevrroom.com

Kan ik bij The VR Room parkeren?

Ja, dat kan! In Utrecht is er eigen parkeergelegenheid waar je gratis kan parkeren. Mochten deze plekken vol zijn, kan je tegen betaling je auto nog kwijt in de parkeergarage van Holland Casino aan de overkant!
In Amsterdam is er parkeergelegenheid naast het pan, waar betaald parkeren geldig is op doordeweekse dagen tot 19:00. Na dit tijdstip op doordeweekse dagen én in het weekend is er gratis parkeren.  

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?

Vanwege COVID-19 laat personeel van The VR Room jullie maximaal tien minuten van te vorn toe in de desbetreffende vestiging. 

Hoe oud moet ik zijn voor VR?

The VR Room houdt de leeftijd van 7 jaar oud aan om Virtual Reality te kunnen beleven. Dit in verband met de grootte van de VR Apparatuur en hoogte.
Er zit geen maximum leeftijd verbonden aan Virtual Reality bij The VR Room!  

Krijgen we allemaal 'zo'n bril'?

Ho! Ten eerste, het heet een VR Headset! Een bril koop je bij de opticien. Ten tweede, kan je er inderdaad voor kiezen om allemaal een eigen VR Headset te gebruiken als de maximum capaciteit dat toestaat. Wanner je als huishouden langskomt bij The VR Room, is het mogelijk om onderling te ruilen van VR Headset tijdens een boeking.

Ik ben zwanger. Kan ik in Virtual Reality?

Ja, dat kan! Wij raden wel aan om de wat heftigere Games te vermijden en waar het kan een stoel pakken om dan zittend Virtual Reality te ervaren.

Is The VR Room rolstoel toegankelijk?

The VR Room Amsterdam is 100% rolstoel toegankelijk. Bij The VR Room in Utrecht is het gedeelte waar VR Lasergamen en Free Roam VR ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De bovenverdieping is dit helaas niet. 

Reserveren

VR you ready?

Boek nu jouw unieke VR Experience!