+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

Veelgestelde Vragen

De meest gestelde vragen staan op een rijtje. Staat je vraag er niet tussen?

The VR Room is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 op
+31 (0) 88 22 66 400
Via e-mail is The VR Room bereikbaar via
info@thevrroom.com

Hoe kan ik reserveren?

Online
Klik rechts bovenin op de knop reserveren om direct te reserveren bij The VR Room. Kies jouw groepssamenstelling, aantal personen, activiteit, gewenste datum en tijd. 

Wil je vandaag nog langskomen?
Stuur dan eerst een e-mail naar info@thevrroom.com met jouw contactinformatie, aantal personen, welk arrangement je wilt en hoe laat je langs wilt komen. Neem daarna telefonisch contact met ons op zodat we direct al jouw gegevens hebben en je snel kunnen helpen. 

Is er parkeergelegenheid?

Utrecht
In Utrecht is er eigen parkeergelegenheid waar je gratis kan parkeren. Mochten deze plekken vol zijn, kan je tegen betaling je auto nog kwijt in de parkeergarage van Holland Casino aan de overkant.
Amsterdam
Parkeergelegenheid aan de straat, waar betaald parkeren geldig is op doordeweekse dagen tot 19:00. Na dit tijdstip op doordeweekse dagen en in het weekend is het vrij parkeren.
Tilburg
Kom je met de auto naar Tilburg dan kan je gebruik maken van de parkeergarage P1 onder het Pieter Vreedeplein. Kijk voor actuele tarieven en tijden op de website van de parkeergarage.

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?

Door de geldende maatregelen dankzij COVID-19 vragen wij al onze gasten om slechts 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Wat is de minimale leeftijd voor VR?

Wij hanteren een minimale leeftijd van 7 jaar oud om VR te kunnen beleven.

Ik ben zwanger. Kan ik in Virtual Reality?

Ja, dat kan! Wij raden wel aan om de wat heftigere Games te vermijden en waar het kan een stoel pakken om dan zittend Virtual Reality te ervaren.

Is The VR Room rolstoel toegankelijk?

The VR Room Amsterdam is 100% rolstoel toegankelijk. Bij The VR Room in Utrecht is het gedeelte waar VR Lasergamen en Free Roam VR ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De bovenverdieping is dit helaas niet. 

Reserveren

VR you ready?

Boek nu jouw unieke VR Experience!