Virtual Reality Escape Rooms in 9 té gekke thema’s

Zin om een next level escaperoom te spelen? Ontdek de 9 Virtual Reality Escape Rooms van The VR Room in Amersfoort. Ontsnap uit duister huis, maak verbinding met de aarde vanuit een ruimteschip of waan je in een magische jungle…

  • Levensechte virtual reality werelden
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met bites & burgers
VR Games

Welke Virtual Reality Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality is alsof je in een andere wereld bent. Je kent het misschien wel van het bezichtigen / bekijken van een toekomstig huis. Maar er is veel meer mogelijk met Virtual Reality. Zo wordt het ook ingezet voor trainingen, maar vooral voor entertainment. En dat is precies waarvoor je bij ons terecht kan!

vr room amersfoort

Zo speel je een Virtual Reality Escape Room

Benieuwd hoe het er straks aan toegaat tijdens jouw virtual reality-avontuur? We geven je graag een voorproefje. We ontvangen jou en je medespelers in de naastgelegen Proefzaak. Daar krijg je uitleg over Virtual Reality Escape Rooms en een menukaart met daarin alle magische werelden. Samen kiezen jullie welke Virtual Reality Escape Room je gaat spelen.

Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een Virtual Reality-bril waarmee je de virtuele wereld instapt. Ook kun je via de headset praten met je medespelers. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en opdrachten uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te lopen of rennen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de Virtual Reality Escape Room op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je per ongeluk tegen een medespeler aanloopt.

Weet je even niet meer wat je met welke knop kan? Of lopen jij en je teamgenoten vast bij het spelen van de Virtual Reality Escape Room? Geen paniek! Je kan altijd even hulp of een hint vragen aan onze VR-host. Een Virtual Reality Escape Room duurt een uur. Lukt het jullie om alle uitdagingen op tijd op te lossen? De klok tikt…

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Geniet na met borrels & bites bij de Proefzaak

Klaar met jullie virtual reality avontuur? Dan wil je natuurlijk nog even napraten over deze ervaring. Dat kan in onze Proefzaak. Terwijl jullie de spannendste en leukste momenten uit de Virtual Reality Escape Room terughalen, serveren wij jullie de lekkerste hapjes en drankjes. Speciaalbier van de tap, de knapperigste burgers op je bord; beter wordt het niet!

Amersfoort De Proefzaak

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over Virtual Reality Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room Amersfoort

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00

& The VR Room in Ede

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 20:00