Virtual Reality Escape Rooms in 10 té gekke thema’s

Zin om een next level escaperoom te spelen? Ontdek de 10 Virtual Reality Escape Rooms van The VR Room in Amersfoort. Ontsnap uit duister huis, maak verbinding met de aarde vanuit een ruimteschip of waan je in een magische jungle…

  • Levensechte virtual reality werelden
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met bites & burgers
The VR Room Amersfoort

Welke Virtual Reality Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 4-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 4-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Signal Lost

De verbinding met het geheime onderzoeksstation, genaamd Asgard, dat in een baan om de aarde draait werd vijf uur geleden onverwachts verbroken. Over één uur zal “Asgard” de atmosfeer van onze planeet binnendringen. Als het station op de aarde valt, zal dit leiden tot miljoenen slachtoffers. Jij maakt nu deel uit van het noodteam, die de opdracht heeft gekregen om de werking van de stationssystemen te herstellen wat nodig is om de baan te corrigeren. Om dit mogelijk te maken, wordt je bewustzijn digitaal geïntegreerd in het experimentele model van ingenieursrobots, die nu worden getest op een ander ruimtestation in de buurt. Wat zit er verborgen in het ruimtestation dat nu levenloos lijkt te zijn? En waar is de bemanning? Vind antwoorden en repareer de boordcomputer om een grote ramp te voorkomen. Gaat jou dit lukken?
?>
Spelers: 4-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality is alsof je in een andere wereld bent. Je kent het misschien wel van het bezichtigen / bekijken van een toekomstig huis. Maar er is veel meer mogelijk met Virtual Reality. Zo wordt het ook ingezet voor trainingen, maar vooral voor entertainment. En dat is precies waarvoor je bij ons terecht kan!

vr room amersfoort

Zo speel je een Virtual Reality Escape Room

Benieuwd hoe het er straks aan toegaat tijdens jouw virtual reality-avontuur? We geven je graag een voorproefje. We ontvangen jou en je medespelers in de naastgelegen Proefzaak. Daar krijg je uitleg over Virtual Reality Escape Rooms en een menukaart met daarin alle magische werelden. Samen kiezen jullie welke Virtual Reality Escape Room je gaat spelen. Nog even digitaal aanmelden en dan gaan we naar de speelvelden.

Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een Virtual Reality-bril waarmee je de virtuele wereld instapt. Ook kun je via de headset praten met je medespelers. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en opdrachten uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te lopen of rennen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de Virtual Reality Escape Room op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je per ongeluk tegen een medespeler aanloopt.

Weet je even niet meer wat je met welke knop kan? Of lopen jij en je teamgenoten vast bij het spelen van de Virtual Reality Escape Room? Geen paniek! Je kan altijd even hulp of een hint vragen aan onze VR-host. Een Virtual Reality Escape Room duurt een uur. Lukt het jullie om alle uitdagingen op tijd op te lossen? De klok tikt…

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een NederSnack bittergarnituur

VR diner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger, Vega Burger of Hotdog

Geniet na met borrels & bites bij de Proefzaak

Klaar met jullie virtual reality avontuur? Dan wil je natuurlijk nog even napraten over deze ervaring. Dat kan in onze Proefzaak. Terwijl jullie de spannendste en leukste momenten uit de Virtual Reality Escape Room terughalen, serveren wij jullie de lekkerste hapjes en drankjes. Speciaalbier van de tap, de knapperigste burgers van Amersfoort op je bord; beter wordt het niet!

Amersfoort De Proefzaak

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over Virtual Reality Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room Amersfoort

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 13:00-22:00
Zondag 13:00-22:00

& The VR Room in Ede

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 20:00