VR Escape Rooms in 9 té gekke thema’s

Zin om een next level escaperoom te spelen? Ontdek de 9 VR Escape Rooms van The VR Room in Amersfoort en Ede. Ontsnap uit een zwaarbewaakte gevangenis, voorkom dat een ruimtestation op aarde neerstort, dwaal door een magische jungle of waan je als Alice in Wonderland…

  • Levensechte virtuele werelden
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met burgers & bier
VR Escape Rooms

Welke VR Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 16+

House of Fear

Het is nacht en je zit in een verlaten, vervallen hut midden in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en.. geen levende zielen om je heen. Zo te zien staat het huis al een lange tijd leeg, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier gebeurd is, maar één ding weet je zeker: dit huis laat je niet gemakkelijk ontsnappen. Als je om je heen kijkt zie je namelijk dat alle deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het vlammetje van je kaars erg schaars is om de duistsere kamer te verlichten. Je realiseert dat je in een val zit. Iemands schaduw flitst langs in het schemerige licht van de kaars… Was het een persoon of een truc van het licht? Ben jij klaar om je angsten te overwinnen en je te verdiepen in de geheimen van deze duistere plek?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Zo speel je een VR Escape Room

Benieuwd hoe het er straks aan toegaat? We geven je graag een voorproefje. We ontvangen jou en je medespelers in de naastgelegen Proefzaak. Daar krijg je een korte uitleg over VR Escape Rooms en een map met alle spellen. Samen kiezen jullie welke VR Escape Room je gaat spelen. Nog even digitaal aanmelden en dan gaan we naar de speelvelden.

Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een VR-bril waarmee je de virtuele wereld instapt. Ook kun je via de headset praten met je medespelers. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en handelingen uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te lopen of te rennen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de VR Escape Room op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je per ongeluk tegen een medespeler aanloopt.

Weet je even niet meer welke knop op de controller ook alweer waarvoor diende? Of lopen jij en je teamgenoten vast bij het spelen van de VR Escape Room. Dan kan je altijd even hulp of een hint vragen aan onze VR-host. Een VR Escape Room duurt een uur. Lukt het jullie om alle uitdagingen op tijd op te lossen? De klok tikt…

VR Escape Rooms

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Geniet na met borrels & bites bij de Proefzaak

Klaar met jullie virtuele avontuur? Dan wil je natuurlijk nog even napraten over de challenges. Dat kan in onze Proefzaak. Terwijl jullie de spannendste en grappigste momenten uit de Virtual Reality Escape Room terughalen, serveren wij jullie de lekkerste hapjes en drankjes. Speciaalbier van de tap, de knapperigste burgers van Nederland op je bord; beter wordt het niet!

Proefzaak

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

VR Escape Rooms

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room in Amersfoort

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00

& Ede!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00