Bedrijfsuitje waar je nog jaren over napraat

Wil je met je collega’s een keer écht wat anders doen? Boek dan een bedrijfsuitje bij The VR Room. Duik in een betoverende virtuele wereld en los samen uitdagende challenges op. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere bedrijven?

  • Keuze uit negen spannende virtuele escape rooms
  • Speel tot en met 21 collega’s
  • Nagenieten met een borrel en bites bij De Proefzaak
VR Escape Rooms

Ontsnap aan de werkelijkheid tijdens jullie bedrijfsuitje

Overleef samen met je collega’s op een onbewoond eiland, ontsnap samen uit een horror huis, reis terug in de tijd om een kernramp te voorkomen, dwaal door een magische jungle; bij The VR Room kies je voor jullie bedrijfsuitje uit maar liefst negen virtuele escape rooms. Na afloop is het tijd om te borrelen. Dat doe je in de Proefzaak, waar we jou de lekkerste speciaalbieren, burgers en andere bites serveren!

VR Escape Room

Onze arrangementen voor bedrijfsuitjes

The VR Room Only

VR Only Business

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites Business

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner Business

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Sluit je bedrijfsuitje af met borrels & bites

Is het jou en je collega’s gelukt om de VR Escape Room te kraken? Dan is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen. Geen betere plek om dat te doen dan in De Proefzaak, direct naast The VR Room. Hier sluit je jullie bedrijfsuitje af met de lekkerste speciaalbieren, burgers en andere bites.

Nagenieten Proefzaak

Zo gaat het straks tijdens jullie bedrijfsuitje

Waarschijnlijk hebben de meeste van jouw collega’s nog nooit een VR Escape Room gespeeld. Mooi! Dat maakt dit bedrijfsuitje namelijk extra leuk. We snappen dat je straks wel wat uit te leggen hebt. Daarom alvast een korte samenvatting voor jou als organisator van het bedrijfsuitje…

Een VR Escape Room is een virtueel spel met een spannende verhaallijn. Net als bij een ‘gewone’ escaperoom moet je puzzels, raadsels en andere challenges oplossen. Maar dat doe je dus in een betoverende, virtuele wereld. Tijdens het spel draag je een speciale headset met een VR-bril. Daardoor lijkt de virtuele omgeving levensecht. Via de headset kun je ook communiceren met je collega’s. Iedereen staat op een eigen plek in de ruimte. In principe kom je daar niet vanaf. Je beweegt namelijk in de virtuele wereld met behulp van de controller in je hand.

Je hebt een uur de tijd om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen. Onderweg kun je speciale collectables verzamelen: een soort virtuele trofeeën. Vinden jullie er meer dan de andere teams met collega’s? En welk team zet de beste tijd neer tijdens jullie bedrijfsuitje? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

VR Escape Room

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

The Prison

Jouw politieteam treedt al jaren op tegen grote criminele bendes. De laatste operatie liet verschillende corrupte politiehoofden rollen. Je bent erin geluisd en zit nu in de gevangenis door verzonnen aanklachten, terwijl jouw vrienden nog steeds op vrije voet rondlopen. Je ontsnappingsplan ligt al klaar. Nu heb je alleen nog moed en geluk nodig om daadwerkelijk te ontsnappen om jouw naam te zuiveren en de strijd voor gerechtigdheid voort te zetten! Gaat jou dit lukken?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Cyberpunk

Het is het begin van de 22e eeuw en de samenleving is ingestort door de snelle technologie. Mensen passen hun lichaam ingrijpend aan en bedrijven voeren oorlog met elkaar over de meest waardevolle grondstof op de markt: data. Jouw groep, bestaande uit cyborgs, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Maar dat zal je alles behalve gemakkelijk afgaan… Durf jij deze uitdaging aan?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 16+

Sanctum

De wereld van H.P. Lovecraft zit vol duistere plekken en mystieke wezens waarvan je uit de buurt moet blijven. Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin, genaamd Anna. Anna is een detective die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Je staat op het punt om jouw eigen onderzoek uit te voeren. Het is tijd om een oud verlaten klooster te bezoeken, waar een oude godheid zich vestigde. Je zult niet alleen je leven, maar ook je ziel moeten riskeren, wanneer je de mysterieuze kracht tegenkomt die sluimert in de kerker van het lege klooster. Om erachter te komen wat er met je vriendin is gebeurd en te ontsnappen van alle paranormale verschijnselen, moet je gruwelijke geheimen onder ogen zien die dit duistere heiligdom verbergt.
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Survival

Je had gehoopt op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden, wat is uitgedraaid naar een ware overlevingstocht. De bliksem is ingeslagen in het vliegtuig waardoor het is neergestort op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt helaas niet goed en je kunt hem ook niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Nu wachten tot het zoekteam jullie gevonden heeft? Je bent geschokt, bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en ziet alleen maar natuur en water om je heen. Het weer wordt slechter en slechter, dus je hebt een plek nodig om te schuilen. Denk kritisch na om te overleven! Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe je gered kan worden. Ga jij dit overleven?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 16+

House of Fear

Het is nacht en je zit in een verlaten, vervallen hut midden in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en.. geen levende zielen om je heen. Zo te zien staat het huis al een lange tijd leeg, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier gebeurd is, maar één ding weet je zeker: dit huis laat je niet gemakkelijk ontsnappen. Als je om je heen kijkt zie je namelijk dat alle deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het vlammetje van je kaars erg schaars is om de duistsere kamer te verlichten. Je realiseert dat je in een val zit. Iemands schaduw flitst langs in het schemerige licht van de kaars… Was het een persoon of een truc van het licht? Ben jij klaar om je angsten te overwinnen en je te verdiepen in de geheimen van deze duistere plek?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)

Welke locatie?(Vereist)
*De maximale groepsgrootte is 21 personen
Wil je je bezoek combineren met een arrangement bij De Proefzaak?(Vereist)

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

Contact over jouw bedrijfsuitje in Amersfoort

The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland

of in Ede!

Sterkerij 125, Ede, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room