Hoe werkt een VR Game?

The VR Room; waar de wondere wereld van Virtual Reality op je wacht! Of je nu komt voor de spanning van een VR Escape Room of de opwinding van een VR Lasergame, je staat op het punt een onvergetelijke ervaring te beleven. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je jouw avontuur bij ons kunt starten. Heb je meer vragen? Neem dan een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

VR Escape Room

Ready, set, go!

Stap 1

Reserveren

Jouw tickets reserveer je eenvoudig via de website of je vult het aanvraagformulier in. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

  • Groep tot en met 12 personen: dan kun je eenvoudig een reservering plaatsen via onze website. Kies jouw arrangement en favoriete locatie en you are ready to go! Je kiest op dit moment nog geen game. Dit doe je pas op locatie.

Na het reserveren ontvang je van ons een bevestigingsmail met alle benodigde informatie.

  • Groep met meer dan 12 personen: organiseer je een uniek bedrijfsuitje of groepsuitje? Vul dan het aanvraagformulier in. Dan maken we samen jouw reservering rond.

Na jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2

Oriënteren op de verschillende VR-games

Voor je bezoek kun je alvast de spanning voelen door een kijkje te nemen bij de verschillende games die we aanbieden. Je hebt keuze uit verschillende VR Escape Rooms óf een VR Lasergame. Kun je nog niet kiezen? Geen probleem; de definitieve keuze maak je pas op locatie!

VR Escape Room
Stap 3

Kom 20 minuten van tevoren op locatie

Kom 20 minuten voor je geplande starttijd naar de locatie. Dit geeft je voldoende tijd om je game te kiezen, de speluitleg te krijgen, en je voor te bereiden op het avontuur. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met VR gamen, want je krijg voor het spel begint uitleg van onze VR-host.

Ben je met een grote groep? Dan worden jullie in verschillende teams opgedeeld. Een team bestaat bij een VR Escape Room uit maximaal 6 personen* en bij een VR Lasergame uit maximaal 8 personen.

  • VR Escape Room: ben je met een groep groter dan 6? Dan speel je in aparte teams. *Uitgezonderd van de game ‘House of Fear: cursed souls’, deze speel je met maximaal 4 personen.
  • VR Lasergame: ben je met een groep groter dan 8? Dan speel je in aparte teams.
VR Bedrijfsuitje
Stap 4

VR gamen

Last but not least; je gaat spelen! Zowel een VR Escape Room als een VR Lasergame duren ongeveer een uur. Wat voor tijd jullie neerzetten hangt ervan af hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld!

Tijdens het spel houdt de VR-host een oogje in het zeil. Lukt het even niet om een oplossing te vinden of loop je ergens vast? Dan helpen we je met een gerichte aanwijzing of hint weer op weg!

Je speelt een VR game met een VR-headset op. Je kunt via de headset ook communiceren met je medespelers. Samen los je de uitdagingen op of versla je elkaar in de lasergame. Daarvoor gebruik je de controller in je hand. Met de controller kun je bewegen en handelingen uitvoeren in de virtuele wereld. Je hoeft dus niet te lopen of te rennen in The VR Room.

VR Games
Stap 5

Nagenieten in De Proefzaak

Na het spelen van jullie game is er alle tijd om na te genieten in De Proefzaak of Het Werkspoorcafé, zelfs als je alleen voor de VR-ervaring komt. Dus heb je een VR Only gereserveerd, dan kun je alsnog nagenieten (mits er plek beschikbaar is).

Bespreek je avonturen en deel je ervaringen met elkaar.

VR Escape Room

Toch nog vragen? Neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Voor welk arrangement kies jij?

VR Only

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites

21.50 p.p.

Nu tijdelijk VR & Bites voor de prijs van VR only!

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner

37.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Combineer een VR Escape Room met borrels & bites

The VR Room ligt naast De Proefzaak (Amersfoort & Ede) en Het Werkspoorcafé (Utrecht). We ontvangen je daar en geven je er uitleg over de VR Game die je gaat spelen. Na afloop is dit ook de plek waar jullie je virtuele avonturen kunnen nabespreken. En dat is nóg leuker en lekkerder met de ambachtelijke speciaalbieren, knapperige burgers en andere hapjes en drankjes die De Proefzaak en Het Werkspoorcafé je graag serveren.

VR Escape Room

Veelgestelde vragen

Hey, kan ik je helpen?

Nadia

Nadia

VR host