Hoe werkt een VR Game?

VR Escape Room

Speel de virtuele game, unlock échte fun

De virtuele wereld van een VR Game? Die stap je binnen zodra je een speciale VR-headset opzet. Daar zit natuurlijk een VR-bril in, maar via de headset kun je ook communiceren met je medespelers. Je speelt namelijk altijd samen: met minimaal 2 en maximaal 8 spelers, afhankelijk welke game je speelt. Samen verken je de virtuele wereld waarin jullie terecht zijn gekomen en los je de uitdagingen op. Daarvoor gebruik je de controller in je hand. Met de controller kun je bewegen en handelingen uitvoeren in de virtuele wereld. Je hoeft dus niet te lopen of te rennen in The VR Room.

VR Escape Rooms

Persoonlijke begeleiding door onze VR-experts

Veel mensen die bij ons komen spelen voor het eerst een VR Game. Je hoeft dus geen ervaring te hebben. Voor het spel begint krijg je uitleg van onze VR-host. Die vertelt je hoe het spel werkt en wat de knoppen op de controller betekenen. Wees gerust: iedereen krijgt het snel onder de knie! Tijdens het spel houdt de VR-host een oogje in het zeil. Lukt het even niet om een oplossing te vinden of loop je ergens vast? Dan helpen we je met een gerichte aanwijzing of hint weer op weg!

Welke VR Game wil jij spelen?

Combineer een VR Escape Room met borrels & bites

The VR Room ligt naast De Proefzaak (Amersfoort & Ede) en Het Werkspoorcafé (Utrecht). We ontvangen je daar en geven je er uitleg over de VR Game die je gaat spelen. Na afloop is dit ook de plek waar jullie je virtuele avonturen kunnen nabespreken. En dat is nóg leuker en lekkerder met de ambachtelijke speciaalbieren, knapperige burgers en andere hapjes en drankjes die De Proefzaak en Het Werkspoorcafé je graag serveren.

VR Escape Room

Voor welk arrangement kies jij?

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Veelgestelde vragen

Hey, kan ik je helpen?

Rianne

Rianne

VR host