De unieke locaties van The VR Room

The VR Room

The VR Room Amersfoort

The VR Room in Amersfoort is onze eerste VR Room! Iets waar we trots op zijn. The VR Room Amersfoort opende haar deuren in maart 2022. Sindsdien gingen veel mensen de uitdaging aan om te ontsnappen. Veel met succes!

Wanneer je bent ontsnapt uit een VR Escape Room of als laatst bent overgebleven in de VR Lasergame, kan je aanschuiven in het gezellige restaurant van De Proefzaak Amersfoort. Bestel één van onze heerlijke burgers of een eigen gebrouwen biertje, dat heb je wel verdiend!

De Amersfoortse VR Room is centraal gelegen, waardoor het makkelijk te bereiken is met zowel het openbaar vervoer, de fiets én de auto. Bij deze locatie hebben wij voldoende, gratis parkeergelegenheid. Zo ben je verzekerd van een plekje.

The VR Room Only
Piet Mondriaanplein 59a, 3812 GZ Amersfoort, Nederland

The VR Room Ede

The VR Room Ede heeft haar deuren sinds april 2023 geopend! En niet op ‘zomaar’ een locatie, nee, op de locatie van de oude atoomkelder op het ENKA-terrein. Zo heeft jouw VR-ervaring een extra dimensie. Ontsnap eerst uit de door jou gekozen VR-wereld of versla jouw medespelers tijdens een potje VR lasergame, om vervolgens te proosten in De Proefzaak boven The VR Room. Spannend!

The VR Room Ede ligt op 10 minuten lopen van station Ede-Wageningen. Toch liever met de auto? Er zijn op loopafstand volop gratis parkeerplaatsen voor jou en je medespelers.

The VR Room Ede
Sterkerij 125, 6717 XR Ede, Nederland

The VR Room Utrecht

In december 2023 werd de bovenste verdieping van Het Werkspoorcafé omgetoverd tot een VR Room. Wanneer jij je niet waant in de virtuele wereld heb je een mooi uitzicht over het Amsterdams-Rijnkanaal.

De locatie ligt op loopafstand van treinstation Utrecht Zuilen. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren tijdens onze openingstijden.

Geniet na een potje VR nog even na met een knapperige burger of bittergarnituur in Het Werkspoorcafé. De perfecte afsluiting!

Tractieweg 43, 3534 AP Utrecht, Nederland

Direct boeken? Dat kan!

VR Only

17.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner

34.00 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Locaties The VR Room