VR Lasergames in té gekke thema’s

Zin om een next level VR lasergame te spelen? Ontdek de VR lasergame ‘Arena’ van The VR Room in Amersfoort, Ede en Utrecht. ‘Arena’ is een VR lasergame voor de echte actiegame fans. Word de laatste overlevende in de futuristische wereld!

  • Levensechte, virtuele wereld
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met bier & bites

Ready, set, game!

VR Escape Rooms

Kies voor een VR lasergame

?>
Spelers: 2-8
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 10+

Arena: Headgun

Neem de controle over een technologische robohead: gebruik je geweren om tussen platforms te bewegen, schiet op je vijanden en verover de vlag! Vecht op verschillende locaties en laat zien hoe goed je bent. Het spel heeft verschillende speltypen: Capture the flag, Team Deathmatch en klassieke Deathmatch. In Deathmatch speelt iedereen voor zichzelf, het doel van het spel is om iedereen te doden. In Team Deathmatch is het doel van het spel hetzelfde, maar speel je in een team tegen een ander team. Bij Capture the Flag speel je in een team.

Hoe werkt de VR Lasergame?

We geven je graag een voorproefje. We ontvangen jou en je medespelers in de naastgelegen Proefzaak of Het Werkspoorcafé. Daar krijg je een korte uitleg over VR games.

Je stapt de VR Lasergame binnen zodra je een speciale VR-headset opzet. Daar zit natuurlijk een VR-bril in, maar via de headset kun je ook communiceren met je medespelers. Je speelt namelijk altijd samen: met minimaal 2 en maximaal 8 spelers. Samen verken je de virtuele wereld waarin jullie terecht zijn gekomen. Daarvoor gebruik je de controller in je hand. Met de controller kun je bewegen en handelingen uitvoeren in de virtuele wereld. Je hoeft dus niet te lopen of te rennen in The VR Room.

VR Escape Rooms

Onze arrangementen

VR Only

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites

21.50 p.p.

Nu tijdelijk VR & Bites voor de prijs van VR only!

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner

37.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Geniet na met borrels & bites

Klaar met jullie virtuele avontuur? Dan wil je natuurlijk nog even napraten over de VR Lasergame. Dat kan in onze Proefzaak of bij Het Werkspoorcafé. Terwijl jullie de spannendste en grappigste momenten uit de VR Laser Game terughalen, serveren wij jullie de lekkerste hapjes en drankjes. Speciaalbier van de tap en de knapperigste burgers van Nederland op je bord; beter wordt het niet!

Proefzaak
VR Escape Rooms

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Hey, kan ik je helpen?

Nadia

Nadia

VR host