The VR Room, Amersfoort centraal

VR Escaperooms: hét originele groepsuitje in Amersfoort

Samen met je vrienden, vriendinnen of familie een keer écht wat anders doen? Kom langs in Amersfoort voor een groepsuitje bij The VR Room. Ben jij klaar voor betoverende virtuele werelden, uitdagende challenges en vooral heel veel fun?

  • 10 uitdagende virtual reality escaperooms
  • Ruimte voor 21 spelers tegelijkertijd
  • Speel samen of in teams tegen elkaar
The VR Room

Ontsnap samen uit een virtuele wereld tijdens jullie groepsuitje

We horen je zeggen: wat is een VR Escape Room precies? Goede vraag! Net als bij een ‘gewone’ escaperoom moet je puzzels, raadsels en andere uitdagingen oplossen. Maar dat doe je tijdens jullie groepsuitje dus in een virtuele wereld. Dat kan een magische, sprookjesachtige wereld zijn maar ook een omgeving die levensecht lijkt.  Het voelt een beetje alsof je midden in een videogame staat. Daarin heb jij de hoofdrol, maar het lukt alleen om alle challenges op te lossen als je samenwerkt. Je hebt 60 minuten… Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

20.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een NederSnack bittergarnituur

VR diner

VR & Dinner

30.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger, Vega Burger of Hotdog

Zet de snelste tijd neer of versla andere teams tijdens jullie groepsuitje

Je speelt een VR Escape Room altijd samen. Tot zes spelers vorm je samen één team. Aan jullie de uitdaging om zo snel mogelijk alle challenges op te lossen. Neem je meer vrienden, vriendinnen of familieleden mee tijdens jullie groepsuitje? Geen probleem! Dan maken we gewoon meerdere teams. Elk team kan een eigen VR Escape Room kiezen. Handig als niet iedereen dezelfde stalen zenuwen heeft… Het is natuurlijk ook leuk om allemaal dezelfde virtuele escaperoom te spelen. Hoewel je spelers van andere teams niet tegenkomt in jullie virtuele wereld, kun je natuurlijk wél de competitie aangaan tijdens jullie groepsuitje. Wie verzamelt er namelijk de meeste collectibles (virtuele trofeeën) en weet er als eerste te ontsnappen?

The VR Room

Naborrelen bij De Proefzaak Amersfoort

Uitgespeeld in de virtuele escaperoom? Dan sluit je jullie groepsuitje in Amersfoort gezellig af met borrels & bites in onze sfeervolle Proefzaak. Ga bijvoorbeeld voor die lekkere kaasnacho’s met pulled chicken of een bittergarnituur van eigen bodem… Lekker met een goed glas wijn, de ambachtelijke kloosterbieren van Kleiburg of een van de andere drankjes. Meer trek? Dan tippen we je graag onze menukaart boordevol gerechten waarin lokale ingrediënten de hoofdrol spelen.

Amersfoort De Proefzaak

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 4-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

The Prison

Jouw politieteam treedt al jaren op tegen grote criminele bendes. De laatste operatie liet verschillende corrupte politiehoofden rollen. Je bent erin geluisd en zit nu in de gevangenis door verzonnen aanklachten, terwijl jouw vrienden nog steeds op vrije voet rondlopen. Je ontsnappingsplan ligt al klaar. Nu heb je alleen nog moed en geluk nodig om daadwerkelijk te ontsnappen om jouw naam te zuiveren en de strijd voor gerechtigdheid voort te zetten! Gaat jou dit lukken?

Headset op, controller vast en spelen maar!

Tijdens het spelen van een VR Escape Room draag je een headset. Die headset bevat een VR-bril waarmee je de virtuele wereld binnen gaat. Ook kun je via de headset communiceren met je teamgenoten. In je hand heb je een controller. Daarmee beweeg je in de virtuele wereld en voer je handelingen uit. Je hoeft dus niet zelf te lopen of te rennen. Iedere speler staat op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je toch per ongeluk botst. Tijdens jullie groepsuitje houdt onze VR-host een oogje in het zeil. Weet je even niet meer hoe je controller werkt of lopen jullie vast in het spel? Dan is hulp altijd dichtbij!

Groepsuitje Amersfoort

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over groepsuitjes bij The VR Room in Amersfoort

Vragen over jullie groepsuitje bij The VR Room?

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 15:00-22:00
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 13:00-22:00
Zondag 13:00-22:00