Speel de virtuele game, unlock échte fun

Tijd voor een waanzinnige ervaring in de magische wereld van Virtual Reality!

Zet een VR headset op en speel een Escape Room of Lasergame zoals je die nog nooit gespeeld hebt! Vol kleurrijke en bijzondere werelden, verrassende verhaallijnen en spannende uitdagingen. Lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escaperoom óf als beste team over te blijven in de lasergame?

VR Games

Over VR Escape Rooms

Zin om een next level escaperoom te spelen? Ontdek de VR Escape Rooms van The VR Room in Amersfoort, Ede en Utrecht. Ontsnap bijvoorbeeld uit een zwaarbewaakte gevangenis, voorkom dat een ruimtestation op aarde neerstort, dwaal door een magische jungle of waan je als Alice in Wonderland.

Ready, set, game!

VR Bedrijfsuitje

Over VR Laser Games

We kennen de ‘normale’ Laser Game, maar de VR Laser Game gaat next level voor de echte actiegame fans. Bewijs jezelf als een onverschrokken gladiator van de moderne wereld. Verzamel in teams en gebruik alle speltactieken die je kent om je vijanden binnen VR te verslaan. Je kiest zelf een ‘wereld’ om het spel in te spelen. Je schiet het andere team neer en kunt voordelen, zoals een schild of ander wapen, in het speelveld vinden. Word de laatste overlevende in de futuristische virtuele strijd!

Game on!

VR Escape Room

Boek jouw arrangement & geniet!

VR Only

17.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner

34.00 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Zo werkt het

We ontvangen jou en je medespelers in de naastgelegen Proefzaak of het Werkspoorcafé (Utrecht). Daar krijg je een korte uitleg over VR Escape Rooms en VR Laser Game, én een map met alle spellen. Samen kiezen jullie welke VR game je gaat spelen. Nog even digitaal aanmelden en dan gaan we naar de speelvelden.

Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een VR-bril waarmee je de virtuele wereld instapt. Ook kun je via de headset praten met je medespelers. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en handelingen uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te lopen of te rennen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de VR game op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je per ongeluk tegen een medespeler aanloopt.

Weet je even niet meer welke knop op de controller ook alweer waarvoor diende? Of lopen jij en je teamgenoten vast bij het spelen van de VR game? Dan kan je altijd even hulp of een hint vragen aan onze VR-host.

VR Escape Rooms
VR Games

Veelgestelde vragen