Bedrijfsuitje in Amersfoort waar je nog jaren over napraat

Wil je met je collega’s een keer een écht bijzonder bedrijfsuitje doen? Boek dan jullie bedrijfsuitje in Amersfoort bij The VR Room. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere bedrijven, of weet jij je mede collega’s uit te schakelen? Bij wijze van spreken dan natuurlijk hé.

  • Keuze uit verschillende spannende VR games (escape room of lasergame)
  • Speel in kleinere teams tegen elkaar
  • Geniet na met borrel en bites bij De Proefzaak

Game on!

The VR Room

Ontsnap aan de werkelijkheid tijdens jullie bedrijfsuitje in Amersfoort

Bij The VR Room Amersfoort heb je ruime keus uit verschillende unieke VR games. Kies voor een van onze VR Escape Rooms of voor onze VR Lasergame. Ontsnap uit een horrorhuis, overleef op een onbewoond eiland of schiet je collega’s af in een verhit potje lasergamen! Na afloop is het tijd om na te praten over jullie virtuele avontuur. Dit doe je in De Proefzaak, waar we jullie de lekkerste speciaalbieren, burgers en bites serveren.

 

Bedrijfsuitje Utrecht
Arrangement borrels en bites

Onze arrangementen voor bedrijfsuitjes

VR Only | Amersfoort | Business

17.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites | Amersfoort | Business

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner | Amersfoort | Business

34.00 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Een groot of klein bedrijfsuitje?

In Amersfoort kan je in totaal met 21 personen tegelijk in de speelzaal. Ede heeft ruimte voor 18 spelers. In Utrecht kun je met 12 personen terecht. Van tevoren krijgen jullie de speluitleg. In de zaal worden jullie in groepen van minimaal 2 tot maximaal 8 verdeeld (afhankelijk van de game, bekijk hier). Ieder groepje kiest zijn eigen game. Hierbij is het natuurlijk ook mogelijk om dezelfde game naast elkaar te spelen.

Zijn jullie met meer? Geen probleem! Jullie worden verdeeld in twee groepen. Wanneer de eerste groep klaar is kan de tweede groep van start. Wat je de andere tijd doet? Lekker borrelen in De Proefzaak of Het Werkspoorcafé met je collega’s natuurlijk!

 

VR Bedrijfsuitje

Sluit je bedrijfsuitje af met borrels & bites

Lukt het jou en je collega’s om te ontsnappen uit de VR Escape Room? Dan is het tijd om jullie ervaringen uit te wisselen. En geen betere plek daarvoor dan De Proefzaak. Sluit jullie bedrijfsuitje in Amersfoort af met ambachtelijke burgers, goede bites en onze eigen speciaalbieren van Kleiburg.

Nagenieten Proefzaak
Arrangement borrels en bites

Zo gaat het straks tijdens jullie bedrijfsuitje bij The VR Room in Amersfoort

Waarschijnlijk hebben de meeste van jouw collega’s nog nooit een VR game gespeeld. Mooi! Dat maakt dit bedrijfsuitje namelijk extra leuk. We snappen dat je straks wel wat uit te leggen hebt. Daarom alvast een korte samenvatting voor jou als organisator van het bedrijfsuitje…

Tijdens het spel draag je een speciale headset met een VR-bril. Daardoor lijkt de virtuele omgeving levensecht. Via de headset kun je communiceren met je collega’s. Iedereen staat op zijn eigen plek in de ruimte. Daar kom je in principe niet vanaf. Je beweegt namelijk in de virtuele wereld met behulp van de controller die je vast hebt. Je kunt daarbij kiezen tussen verschillende VR games (je maakt een keuze op locatie):

  • Een van de VR Escape Rooms;
  • Of een VR Lasergame.

Net als bij een ‘gewone’ escaperoom moet je puzzels, raadsels en andere challenges oplossen. Maar dat doe je dus in een betoverende, virtuele wereld. Je hebt een uur de tijd om alle puzzels op te lossen en te ontsnappen. Onderweg kun je speciale collectables verzamelen: een soort virtuele trofeeën. Vinden jullie er meer dan de andere teams met collega’s? En welk team zet de beste tijd neer tijdens jullie bedrijfsuitje? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

Bij de VR Laserfame bewijs je jezelf als een onverschrokken gladiator in de moderne wereld. Verzamel in teams en roep alle speltactieken die je kent in herinnering om je vijanden binnen VR te verslaan. Word jij de laatste overlevende in de futuristische, virtuele strijd?

Ready, set, game!

VR Escape Room

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 16+

House of Fear: cursed souls

Een huis met een verstikkende sfeer… snel flikkerende lichten en intimiderende geluiden die uit de muren komen, hoewel er niemand binnen is. Angstaanjagend gefluister. Plotselinge boze kreten. Schaduwen bewegen in de duisternis. Een totale duisternis van het onbekende. Hoe dieper je in het verhaal van The House graaft, hoe meer The House je ziel binnendringt. De doden hebben de levenden nodig. Ze hebben je nodig. Een mysterieuze en brutale moord in een kleine stad schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat occultisten op een nacht de hele familie hebben vermoord en hun ziel hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd in de muren zijn opgesloten. Kun jij dit ingewikkelde mysterie oplossen? Ben je echt klaar om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme, ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en goed na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

The Prison

Jouw politieteam treedt al jaren op tegen grote criminele bendes. De laatste operatie liet verschillende corrupte politiehoofden rollen. Je bent erin geluisd en zit nu in de gevangenis door verzonnen aanklachten, terwijl jouw vrienden nog steeds op vrije voet rondlopen. Je ontsnappingsplan ligt al klaar. Nu heb je alleen nog moed en geluk nodig om daadwerkelijk te ontsnappen om jouw naam te zuiveren en de strijd voor gerechtigdheid voort te zetten! Gaat jou dit lukken?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Cyberpunk

Het is het begin van de 22e eeuw en de samenleving is ingestort door de snelle technologie. Mensen passen hun lichaam ingrijpend aan en bedrijven voeren oorlog met elkaar over de meest waardevolle grondstof op de markt: data. Jouw groep, bestaande uit cyborgs, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Maar dat zal je alles behalve gemakkelijk afgaan… Durf jij deze uitdaging aan?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 16+

Sanctum

De wereld van H.P. Lovecraft zit vol duistere plekken en mystieke wezens waarvan je uit de buurt moet blijven. Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin, genaamd Anna. Anna is een detective die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Je staat op het punt om jouw eigen onderzoek uit te voeren. Het is tijd om een oud verlaten klooster te bezoeken, waar een oude godheid zich vestigde. Je zult niet alleen je leven, maar ook je ziel moeten riskeren, wanneer je de mysterieuze kracht tegenkomt die sluimert in de kerker van het lege klooster. Om erachter te komen wat er met je vriendin is gebeurd en te ontsnappen van alle paranormale verschijnselen, moet je gruwelijke geheimen onder ogen zien die dit duistere heiligdom verbergt.
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Survival

In deze survival game probeer je niet te ontsnappen maar te overleven! Je had gehoopt op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden, wat is uitgedraaid naar een ware overlevingstocht. De bliksem is ingeslagen in het vliegtuig waardoor het is neergestort op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt helaas niet goed en je kunt hem ook niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Nu wachten tot het zoekteam jullie gevonden heeft? Je bent geschokt, bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en ziet alleen maar natuur en water om je heen. Het weer wordt slechter en slechter, dus je hebt een plek nodig om te schuilen. Denk kritisch na om te overleven! Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe je gered kan worden. Ga jij dit overleven?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje in Amersfoort

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)
:
In welk arrangement heb je interesse?(Vereist)
Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

Contact over jouw bedrijfsuitje in Amersfoort

Piet Mondriaanplein 59a, 3812 GZ Amersfoort, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Bedrijfsuitje in Amersfoort

Bedrijfsuitje in Amersfoort