Bedrijfsuitje in Amersfoort waar je nog jaren over napraat

Wil je met je collega’s een keer écht wat anders doen? Boek dan een bedrijfsuitje in Amersfoort bij The VR Room. Duik in een betoverende virtuele wereld en los samen uitdagende challenges op. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere bedrijven?

  • Keuze uit tien spannende VR Escape Rooms
  • Speel tot en met 21 collega’s tegelijkertijd
  • Nagenieten met borrel en bites bij De Proefzaak
The VR Room

Ontsnap aan de werkelijkheid tijdens jullie bedrijfsuitje in Amersfoort

Bij The VR Room in Amersfoort kies je voor jullie bedrijfsuitje uit maar liefst tien virtuele escape rooms. Ontsnap samen uit een gevangenis, versla de heks van Wonderland of reis terug in de tijd om een kernramp te voorkomen. Zijn jullie ontsnapt of hebben jullie de wereld gered van het kwaad? Dan is het tijd voor een welverdiende borrel bij De Proefzaak. Geniet van de lekkerste speciaalbieren, burgers en andere bites!

Arrangement borrels en bites

Onze arrangementen voor jullie bedrijfsuitje in Amersfoort

The VR Room Only

VR Only | Amersfoort | Business

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Amersfoort | Business

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Amersfoort | Business

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Sluit je bedrijfsuitje af met borrels & bites

Lukt het jou en je collega’s om te ontsnappen uit de VR Escape Room? Dan is het tijd om jullie ervaringen uit te wisselen. En geen betere plek daarvoor dan De Proefzaak. Sluit jullie bedrijfsuitje in Amersfoort af met ambachtelijke burgers, goede bites en onze eigen speciaalbieren van Kleiburg.

Arrangement borrels en bites

Zo gaat het straks tijdens jullie bedrijfsuitje bij The VR Room in Amersfoort

Grote kans dat een groot aantal van jouw collega’s nog nooit een VR Escape Room hebben gespeeld. Top! Dat maakt dit bedrijfsuitje in Amersfoort namelijk nog unieker dan het al is. We snappen dat je straks wel een uitleg verschuldigd zijn, daarom alvast een korte samenvatting over onze VR Escape Rooms.

Een VR Escape Room is vergelijkbaar met een “normale” escaperoom, maar dan met een extra dimensie. Namelijk de VR-headset.  Net als bij de welbekende escaperooms los je puzzels, raadsels en andere challenges op. Maar dat doe je dus in een betoverende, virtuele wereld die jij zelf kiest.

Tijdens het spel draag je een speciale headset met een VR-bril. Via de headset kun je ook communiceren met je collega’s. Iedereen staat op een eigen plek in de ruimte. In principe kom je daar niet vanaf. Je beweegt namelijk in de virtuele wereld met behulp van de controller in je hand.

Je hebt een uur de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen. Ook verzamel je onderweg speciale collectables: een soort virtuele trofeeën. Zo scoor je extra punten! Vinden jullie er meer dan andere bedrijven? En zetten jullie het nieuwe record tijdens jullie bedrijfsuitje in Amersfoort? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Survival

Je had gehoopt op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden, wat is uitgedraaid naar een ware overlevingstocht. De bliksem is ingeslagen in het vliegtuig waardoor het is neergestort op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt helaas niet goed en je kunt hem ook niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Nu wachten tot het zoekteam jullie gevonden heeft? Je bent geschokt, bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en ziet alleen maar natuur en water om je heen. Het weer wordt slechter en slechter, dus je hebt een plek nodig om te schuilen. Denk kritisch na om te overleven! Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe je gered kan worden. Ga jij dit overleven?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje in Amersfoort

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amersfoort?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)

*De maximale groepsgrootte is 21 personen
Wil je je bezoek combineren met een arrangement bij De Proefzaak?(Vereist)
Groepsuitje Amersfoort

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

Contact over jouw bedrijfsuitje in Amersfoort

The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room