VR Escape Rooms: hét originele groepsuitje in Amersfoort

Samen met je vrienden, vriendinnen of familie een keer écht wat anders doen? Kom voor jouw groepsuitje in Amersfoort langs bij The VR Room. Ben jij klaar voor betoverende virtuele werelden, uitdagende challenges en vooral heel veel fun?

  • 10 uitdagende virtual reality escaperooms
  • Ruimte voor 21 spelers tegelijkertijd
  • Speel samen of in teams tegen elkaar
The VR Room

Ontsnap samen uit een virtuele wereld tijdens jullie groepsuitje in Amersfoort

We horen je zeggen: wat is een VR Escape Room precies? Goede vraag! Net als bij een ‘gewone’ escaperoom moet je puzzels, raadsels en andere uitdagingen oplossen. Maar dat doe je tijdens jullie groepsuitje bij ons in Amersfoort dus in een virtuele wereld. Dat kan een magische, sprookjesachtige wereld zijn maar ook een omgeving die levensecht lijkt.  Het voelt een beetje alsof je midden in een videogame staat. Daarin heb jij de hoofdrol, maar het lukt alleen om alle challenges op te lossen als je samenwerkt. Je hebt 60 minuten… Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen voor groepsuitjes in Amersfoort

The VR Room Only

VR Only | Amersfoort

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Amersfoort

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Amersfoort

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Zet de snelste tijd neer of versla andere teams tijdens jullie groepsuitje

Je speelt een VR Escape Room altijd samen. Eén team bestaat uit maximaal zes spelers. Zijn jullie met meer? Leuk! Dan maken we meerdere teams. Als de teams zijn gevormd, is het aan jullie de uitdaging om zo snel mogelijk alle challenges op te lossen. Elk team kan een eigen VR Escape Room kiezen. Handig als niet iedereen dezelfde stalen zenuwen heeft… Het is natuurlijk ook leuk om allemaal dezelfde virtuele escaperoom te spelen. Hoewel je spelers van andere teams niet tegenkomt in jullie virtuele wereld, kun je natuurlijk wél de competitie aangaan op de snelste ontsnaptijd tijdens jullie groepsuitje in Amersfoort. Wie verzamelt er namelijk de meeste collectables (virtuele trofeeën) en weet er als eerste te ontsnappen?

Groepsuitje The VR Room

Naborrelen bij De Proefzaak Amersfoort

Uitgespeeld in de virtuele Escape Room? Dan sluit je jullie groepsuitje in Amersfoort gezellig af met borrels & bites in onze sfeervolle Proefzaak. Ga bijvoorbeeld voor die lekkere kaasnacho’s met pulled chicken of een bittergarnituur van eigen bodem… Lekker met een goed glas wijn, de ambachtelijke kloosterbieren van Kleiburg of een van de andere drankjes. Meer trek? Dan tippen we je graag onze menukaart boordevol gerechten waarin lokale ingrediënten de hoofdrol spelen.

Amersfoort De Proefzaak

Welke uitdaging gaan jullie aan tijdens jullie groepsuitje in Amersfoort?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Headset op, controller vast en spelen maar!

Tijdens het spelen van een VR Escape Room draag je een headset. Die headset bevat een VR-bril waarmee je jouw magische wereld binnen gaat. Ook kun je via de headset communiceren met je teamgenoten. In je hand heb je een controller. Daarmee beweeg je in de virtuele wereld en voer je opdrachten uit. Je hoeft dus niet zelf te lopen of rennen. Iedere speler staat op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je toch per ongeluk botst. Tijdens jullie groepsuitje houdt onze VR-host een oogje in het zeil. Weet je even niet meer hoe je controller werkt of lopen jullie vast in het spel? Dan is hulp altijd dichtbij!

Groepsuitje Amersfoort

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over groepsuitjes bij The VR Room in Amersfoort

Vragen over jullie groepsuitje bij The VR Room?

The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland