De unieke locaties van The VR Room

The VR Room

The VR Room Amersfoort

The VR Room in Amersfoort is onze eerste VR Room! Iets waar we trots op zijn. The VR Room Amersfoort opende haar deuren in maart 2022. Sindsdien gingen ruim 5.000 mensen de uitdaging aan om te ontsnappen. Veel met succes!

Wanneer je bent ontsnapt uit onze VR Escape Room, kan je aanschuiven in het gezellige restaurant van De Proefzaak Amersfoort. Bestel één van onze heerlijke burgers of een eigen gebrouwen biertje, dat heb je wel verdiend!

De Amersfoortse VR Room is centraal gelegen, waardoor het makkelijk te bereiken is met zowel het openbaar vervoer, de fiets én de auto.

Bij deze locatie hebben wij voldoende, gratis parkeergelegenheid. Zo ben je verzekerd van een plekje.

The VR Room Amersfoort
The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland

The VR Room Ede

The VR Room Ede heeft haar deuren sinds april geopend! En niet op ‘zomaar’ een locatie, nee, op de locatie van de oude atoomkelder op het ENKA-terrein. Zo heeft jouw VR-ervaring een extra dimensie. Ontsnap eerst uit de door jou gekozen VR-wereld in onze omgebouwde atoomkelder om vervolgens te proosten in De Proefzaak boven The VR Room. Spannend!

The VR Room Ede
Sterkerij 125, Ede, Nederland

The VR Room Utrecht

In december 2023 werd de bovenste verdieping van Het Werkspoorcafé omgetoverd tot VR Room. Wanneer jij je niet waant in de virtuele wereld heb je een mooi uitzicht over het Amsterdams-Rijnkanaal.

De locatie ligt op loopafstand van treinstation Utrecht Zuilen. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren tijdens onze openingstijden.

Geniet na een potje VR nog even na met een knapperige burger of bittergarnituur in Het Werkspoorcafé. De perfecte afsluiting!

The VR Room Amersfoort
Tractieweg 43, Utrecht, Nederland

Direct boeken? Dat kan!

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Games

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)