VR Escape Room Amersfoort

Zin om een next level escape room te spelen? Ontdek de 10 VR Escape Rooms in Amersfoort. Ontsnap uit een oud, stoffig huis, overleef op een onbewoond eiland of bescherm de aarde tegen buitenaardse aanvallen…

  • Levensechte virtuele werelden
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met burgers of bites
The VR Room Amersfoort

Welke VR Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Survival

Je had gehoopt op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden, wat is uitgedraaid naar een ware overlevingstocht. De bliksem is ingeslagen in het vliegtuig waardoor het is neergestort op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt helaas niet goed en je kunt hem ook niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Nu wachten tot het zoekteam jullie gevonden heeft? Je bent geschokt, bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en ziet alleen maar natuur en water om je heen. Het weer wordt slechter en slechter, dus je hebt een plek nodig om te schuilen. Denk kritisch na om te overleven! Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe je gered kan worden. Ga jij dit overleven?
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 16+

House of Fear

Het is nacht en je zit in een verlaten, vervallen hut midden in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en.. geen levende zielen om je heen. Zo te zien staat het huis al een lange tijd leeg, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier gebeurd is, maar één ding weet je zeker: dit huis laat je niet gemakkelijk ontsnappen. Als je om je heen kijkt zie je namelijk dat alle deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het vlammetje van je kaars erg schaars is om de duistsere kamer te verlichten. Je realiseert dat je in een val zit. Iemands schaduw flitst langs in het schemerige licht van de kaars… Was het een persoon of een truc van het licht? Ben jij klaar om je angsten te overwinnen en je te verdiepen in de geheimen van deze duistere plek?

Zo speel je een VR Escape Room in Amersfoort

Benieuwd hoe het er straks aan toegaat? Dat vertellen we je graag! We ontvangen jou en je medespelers bij onze buren: De Proefzaak Amersfoort. Daar krijg je een korte uitleg over VR Escape Rooms en een menukaart met alle spellen. Samen kiezen jullie welke VR Escape Room je gaat spelen. Nog even digitaal aanmelden en dan gaan we naar de speelvelden.

Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een VR-bril waarmee je de door jou gekozen virtuele wereld instapt. Via de headset kan je praten met je medespelers. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en handelingen uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te lopen of te rennen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de VR Escape Room bij ons in Amersfoort op een apart speelveld. Er is dus geen kans dat je per ongeluk tegen een medespeler aanloopt.

Ben je even vergeten welke knop op de controller ook alweer waarvoor diende? Of lopen jij en je teamgenoten vast bij het spelen van jullie VR Escape Room. Dan kan je altijd even hulp of een hint vragen aan onze VR-host. Een VR Escape Room duurt bij ons in Amersfoort ongeveer een uur. Lukt het jullie om alle uitdagingen op tijd op te lossen? De klok tikt…

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only | Amersfoort

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Amersfoort

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Amersfoort

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Geniet na met borrels & bites bij de Proefzaak in Amersfoort

Klaar met jullie VR Escape Room in Amersfoort? Dan is het tijd om jullie sterke verhalen uit te wisselen. Dat kan in onze Proefzaak in Amersfoort. Terwijl jullie de spannendste en grappigste momenten uit de VR Escape Room terughalen, serveren wij jullie de lekkerste hapjes en drankjes. Speciaalbier van de tap, de knapperigste burgers van Amersfoort op je bord of een ambachtelijke borrelplank; beter wordt het niet!

Amersfoort De Proefzaak

Klaar om de uitdaging aan te gaan in Amersfoort?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over VR Escape Room in Amersfoort

Openingstijden en locatie van The VR Room Amersfoort

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00