22 februari 2022

In de Buurt sprak onze VR-manager…

De Wagenwerkplaats is een nieuwe hotspot rijker en dat is niet onopgemerkt in Amersfoort. Indebuurt kwam langs voor een goed gesprek met onze VR-expert en manager Bastiaan de Krom.

“Wat ik zelf het tofste vind, is om twee teams tegen elkaar een wedstrijdje te zien doen. Het helpt ook dat je teamgenoten je er doorheen sleuren als het te spannend wordt. Bij de VR Room richten we ons op groepen die samen een gave ervaring willen. Door een bril op te zetten, kom je in een andere wereld. Daar los je samen puzzels op en probeer je te ontsnappen”, vertelt Bastiaan aan Indebuurt.

Volgens Bastiaan kan het met twee teams er fanatiek aan toe gaan: “Er zijn in elke escaperoom collectibles te verzamelen. Als je met twee teams tegen elkaar gaat, kun je proberen daar zoveel mogelijk van te verzamelen, én de beste tijd te scoren. Prachtig om te zien hoe die groepen dan tegen elkaar strijden.”

Klinkt dat als iets wat jij én je vrienden willen ervaren? Boek dan vandaag nog jouw VR Escape Room en beleef een onvergetelijk experience in Amersfoort.