Hét uitje in Amersfoort

Toen je zocht op “Uitje Amersfoort” kreeg je waarschijnlijk een hele waslijst met uitjes. De één nog leuker dan de ander. Nu horen we je denken: als er zoveel aanbod is, waarom dan kiezen voor een VR Escape Room? We geven je alvast 3 redenen:

  • Ontsnap aan de werkelijkheid
  • Leuk en toegankelijk voor iedereen
  • Horeca onder één dak
The VR Room Amersfoort

Maar eerst: wat is een VR Escape Room?

Een VR Escape Room is een spannend spel in een virtuele wereld. Net als bij een gewone escape room moet je puzzels, raadsels en andere challenges oplossen. Maar dat doe je dus in de door jou gekozen virtuele wereld. Dat kan een levensechte omgeving zijn zoals een gevangenis of een onbewoond eiland, maar ook een sprookjeswereld of een fantasy-omgeving. Want dat is het mooie aan VR: je wordt er niet begrensd door wat er in werkelijkheid mogelijk is. Je ontsnapt letterlijk aan de werkelijkheid. Het spelen van een VR Escape Room, kun je een beetje vergelijken met een videogame, maar dan wel een game waar jij als hoofdpersoon centraal staat!

Groepsuitje Amersfoort

Zo ziet jullie uitje in Amersfoort eruit

Durven jullie de uitdaging aan? Tof! Reserveer dan snel jouw plekje en laat jullie uitje in Amersfoort beginnen! Op de dag van jullie uitje ontvangen we jullie graag een half uur van te voren bij onze buren van De Proefzaak in Amersfoort. Hier krijgen jullie de menukaart met daarin alle games en kunnen jullie alvast wat drinken. Als de lastige keuze is gemaakt (wij adviseren uiteraard graag 😉 ) en de apparatuur is er klaar voor, is het tijd om naar de speelvelden te gaan. Hier krijgen jullie eerst een korte speluitleg. We gooien jullie uiteraard niet helemaal in het diepe. Als de speluitleg wat is bezonken, kunnen de headsets op begeven jullie je in een virtuele wereld. Klaar? Dan starten we de klok! Aan jullie de taak om binnen één uur jullie missie te voltooien. Gaat het jullie lukken?

The VR Room

Naast een uur avontuur, ook lekker eten

Wanneer je na een uur vol avontuur jouw virtuele wereld verlaat, stap je zo De Proefzaak binnen. Een restaurant vol ambacht, waar je jouw uitje afsluit met écht lekker eten. De standaard frituurhapjes staan uiteraard op de kaart, maar ook is er ruime keuze in ambachtelijke, biologische gerechten zoals burgers, een frittata en hotdogs. 

Is voor jullie een uitje niet compleet zonder een drankje en hapje achteraf? Kies dan één van de arrangementen en je bent verzekerd van een tafeltje!

Amersfoort De Proefzaak

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only | Amersfoort

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Amersfoort

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Amersfoort

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00