Uniek uitje in Ede

Toen je zocht op “Uitje Ede” kreeg je waarschijnlijk een hele lijst met uitjes. De één nog leuker dan de ander. Nu horen we je denken: als er zoveel aanbod is, waarom dan kiezen voor een VR Escape Room? We geven je alvast 3 redenen:

  • Ontsnap aan de werkelijkheid
  • Leuk en toegankelijk voor iedereen
  • Horeca onder één dak
The VR Room Amersfoort

First things first: wat is een VR Escape Room?

Een VR Escape Room is een spannend spel in een fictieve, virtuele wereld. Net als bij een gewone escape room los je puzzels, raadsels en andere challenges op. Maar dat doe je dus in de door jou gekozen virtuele wereld. Dat kan een levensechte omgeving zijn zoals een gevangenis of een onbewoond eiland, maar ook een sprookjeswereld of een fantasy-omgeving. Want dat is het mooie aan VR: alles is mogelijk. Je ontsnapt letterlijk aan de werkelijkheid. Het spelen van een VR Escape Room, kun je een beetje vergelijken met een videogame, maar dan wel een game waar jij als hoofdpersoon centraal staat!

Groepsuitje Amersfoort

Zo gaat het eraan toe tijdens jullie uitje in Ede

Durven jullie de uitdaging aan? Tof! Reserveer dan snel jouw plekje en laat jullie uitje in Ede beginnen! Op de dag van jullie uitje ontvangen we jullie graag een half uur van te voren bij onze buren van De Proefzaak in Amersfoort. Hier krijgen jullie de menukaart met daarin alle games en kunnen jullie alvast wat drinken. Als de lastige keuze is gemaakt (wij adviseren uiteraard graag 😉 ) en de apparatuur is er klaar voor, is het tijd om naar de speelvelden te gaan. Hier krijgen jullie eerst een korte speluitleg. We gooien jullie uiteraard niet helemaal in het diepe. Als de speluitleg wat is bezonken, kunnen de headsets op begeven jullie je in een virtuele wereld. Klaar? Start de tijd! Aan jullie de taak om binnen één uur jullie missie te voltooien. Gaat jullie het halen?

The VR Room

Niet alleen avontuur, ook lekker eten

Wanneer je bent ontsnapt (of vrijgelaten 😜), stap je zo De Proefzaak binnen. Een restaurant vol ambacht, waar je jouw uitje afsluit met écht lekker eten. De standaard frituurhap staat uiteraard op de kaart, maar ook is er ruime keuze in ambachtelijke, biologische gerechten zoals (vega) burgers, een frittata en hotdogs. 

Is voor jullie een uitje niet compleet zonder een drankje en hapje achteraf? Kies dan één van de arrangementen en je bent verzekerd van een tafeltje!

Amersfoort De Proefzaak

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only | Ede

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Ede

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Ede

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 20:00

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room