+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

VR Escape Room

Samenwerken was nog nooit zo leuk!

vr escape Room

Kunnen jullie ontsnappen?

Ubisoft Escape Games zijn geen video games. Het zijn avonturen die jij samen met je vrienden ervaart alsof je zelf echt bent. Nooit alleen, maar altijd gezamenlijk worden jullie de helden van jullie eigen ervaring! In een veilige omgeving maken jullie samen iets mee dat in het echte leven onmogelijk is.

Met inmiddels drie VR Escape Rooms mag Ubisoft zich de grootste en meest gespeelde VR Escape Room noemen en dat is niet voor niets!

Opbouwend in moeilijkheidsgraad zijn er drie complete avonturen te beleven:

– Deel 1 Escape The Lost Pyramid (2 of 4 spelers)
– Deel 2 Beyond Medusa’s Gate (2 of 4 spelers)
– Nieuw: Deel 3 The Dagger of Time (2, 3 of 4 spelers)
Let op: Is dit jullie eerste VR Escaperoom? Start dan met Deel 1.

VR Escape Room Gif

Assassins Creed

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid is het eerste deel van de Ubisoft VR Escape Rooms. Het verhaal gaat als volgt:

Het is februari 1928. Een expeditie geleid door Sir Beldon Frye verdwijnt ergens in the Sinai Peninsula. Een team van 4 en een dozijn lokale bewoners gingen op avontuur naar de Lost Pyramid of Nebka, oftewel de Verloren Piramide van Nebka. Sinds ze hun avontuur zijn gestart, zijn ze nooit meer gezien. De simulatie waarin jij en je teamgenoten stappen, is gebouwd vanuit DNA herinneringen, teruggevonden van de 4 onderzoekers. Jullie zullen de avonturen van de wetenschappers uit 1928 stap voor stap beleven. Zoek uit wat er is gebeurd tijdens de expeditie, maar nog belangrijker: Vind waar ze naar op zoek waren. Succes!

Assassins Creed

Beyond Medusa’s Gate

Beyond Medusa’s Gate is het tweede deel van de Ubisoft VR Escape Rooms.
Het verhaal gaat als volgt:

In het oude nagemaakte Griekenland, belanden jij en jouw teamgenoten in een grot vol mysterie. Op het legendarische schip van de Argonauten, is het aan jullie om het licht aan het einde van de grot te vinden. Door samen te werken in spannende opdrachten en hersenkrakende puzzels, versla jij de kwaadaardige Medusa! De simulatie waarin jij en je teamgenoten stappen, is gebouwd vanuit DNA herinneringen, teruggevonden van de 4 onderzoekers. Kan jij het tweede deel van de VR Escape Rooms van Assassins Creed voltooien en het mysterie ontrafelen?

Prince of Persia

The Dagger of Time

The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena naar de Fortress of Time geroepen om een kwaadaardige Magi te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de Hourglass Chambers kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de Magi te stoppen.

In het spel werken twee, drie of vier spelers samen om een uitweg te vinden uit een opnieuw bedachte Fortress of Time. Om te slagen, moeten ze samenwerken en puzzels oplossen. De puzzels vereisen dat spelers met voorwerpen in hun omgeving omgaan, klimmen en bepaalde krachten gebruiken, zoals de tijdcontrole.

VR YOU REAdY?

Direct reserveren? Kies jouw locatie.