+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

VR Escape Room

Durven jullie het avontuur aan?

vr escape Room

Samen of competitief

Ubisoft Escape Games zijn geen video games. Het zijn avonturen die jij samen met je vrienden ervaart alsof je zelf echt bent. Nooit alleen, maar altijd gezamenlijk worden jullie de helden van jullie eigen ervaring! In een veilige omgeving maken jullie samen iets mee dat in het echte leven onmogelijk is.

Met inmiddels drie VR Escape Rooms mag Ubisoft zich de grootste en meest gespeelde VR Escape Room noemen en dat is niet voor niets!
Opbouwend in moeilijkheidsgraad zijn er drie complete avonturen te beleven.

Assassins Creed

Escape The Lost Pyramid

Moeilijkheidsgraad: Beginner

In 1928 zijn een stel wetenschappers begonnen aan een expeditie waarvan ze nooit zijn teruggekeerd. Samen achterhalen jullie wat er is gebeurd tijdens de expeditie en gaan jullie op onderzoek uit waar de wetenschappers naar op zoek waren. Lukt het jullie wel om de expeditie te volbrengen?

Assassins Creed

Beyond Medusa’s Gate

Moeilijkheidsgraad: Ervaren

Aan de Egeïsche kust ligt het legendarische schip van de Argonauten voor anker. Samen met je vrienden ga je op zoek naar een verloren artefact in een donkere grot maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Zeker als je erachter komt dat jullie niet alleen zijn…

Prince of Persia

The Dagger of Time

Moeilijkheidsgraad: Expert

Keizerin Kaileena heeft jullie hulp nodig om de kwaadaardige Magi te stoppen. Jullie krijgen “the Dagger of Time” als wapen tegen Magi èn de tijd. Laat de tijd langzamer gaan, draai de tijd terug of zet de tijd stop. Weten jullie slim gebruik te maken van dit unieke wapen en Magi te verslaan?

VR YOU REAdY?

Direct reserveren? Kies jouw locatie.