+31 (0) 88 22 66 400 info@thevrroom.com

VR Escape Room

Voltooi jij de simulatie binnen 60 minuten in de wereld van Assassins Creed en Prince of Persia?

vr escape Room

Kunnen jullie ontsnappen?

De Virtual Reality Escape Room met meerdere delen in de wereld van Assassins Creed.
Kies je avatar, werk samen en ontsnap!

De VR Escape Room biedt de Escape Rooms van Ubisoft aan, makers van Assassins Creed. Beide Escape Rooms zijn deel van een groter geheel, waarbij Escape The Lost Pyramid deel 1 is en Beyond Medusa’s Gate deel 2. 
In beide VR Experiences, stap je in een simulatie waarbij je in tweetallen het verleden moet zien te ontrafelen in 60 minuten!
Deel 3 heet Prince of Persia – Dagger of Time, waar het ook mogelijk is om met 3 personen de VR Escape Room te betreden! 

Voordat je de simulatie instapt, ga je een tutorial door in Virtual Reality om de manier van bewegen en voorwerpen oppakken. Daarna kies je je avatar en kan de VR Escape Room beginnen!

Beschikbaar voor 2, 3 en 4 personen per VR Escape Room.

 

VR Escape Room Gif

Assassins Creed

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid is het eerste deel van de Ubisoft VR Escape Rooms. Het verhaal gaat als volgt:

Het is februari 1928. Een expeditie geleid door Sir Beldon Frye verdwijnt ergens in the Sinai Peninsula. Een team van 4 en een dozijn lokale bewoners gingen op avontuur naar de Lost Pyramid of Nebka, oftewel de Verloren Piramide van Nebka. Sinds ze hun avontuur zijn gestart, zijn ze nooit meer gezien. De simulatie waarin jij en je teamgenoten stappen, is gebouwd vanuit DNA herinneringen, teruggevonden van de 4 onderzoekers. Jullie zullen de avonturen van de wetenschappers uit 1928 stap voor stap beleven. Zoek uit wat er is gebeurd tijdens de expeditie, maar nog belangrijker: Vind waar ze naar op zoek waren. Succes!

Assassins Creed

Beyond Medusa’s Gate

Beyond Medusa’s Gate is het tweede deel van de Ubisoft VR Escape Rooms.
Het verhaal gaat als volgt:

In het oude nagemaakte Griekenland, belanden jij en jouw teamgenoten in een grot vol mysterie. Op het legendarische schip van de Argonauten, is het aan jullie om het licht aan het einde van de grot te vinden. Door samen te werken in spannende opdrachten en hersenkrakende puzzels, versla jij de kwaadaardige Medusa! De simulatie waarin jij en je teamgenoten stappen, is gebouwd vanuit DNA herinneringen, teruggevonden van de 4 onderzoekers. Kan jij het tweede deel van de VR Escape Rooms van Assassins Creed voltooien en het mysterie ontrafelen?

Prince of Persia

The Dagger of Time

The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena naar de Fortress of Time geroepen om een kwaadaardige Magi te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de Hourglass Chambers kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de Magi te stoppen.

In het spel werken twee, drie of vier spelers samen om een uitweg te vinden uit een opnieuw bedachte Fortress of Time. Om te slagen, moeten ze samenwerken en puzzels oplossen. De puzzels vereisen dat spelers met voorwerpen in hun omgeving omgaan, klimmen en bepaalde krachten gebruiken, zoals de tijdcontrole.

VR YOU REAdY?

Kies waar jij je VR Escape Room gaat voltooien!

Reserveer direct je VR Escape Room in Amsterdam!

Reserveer direct je VR Escape Room in Tilburg!

Reserveer direct je VR Escape Room in Utrecht!