Reis jij mee door de wereld van dromen?

Spelers: 1-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Dream Hackers

Wij zijn de Dream Hackers. Ons team heeft ontdekt hoe we samen dezelfde droom kunnen betreden door onze hersenactiviteit op elkaar af te stemmen. In deze droomwereld vinden we een mysterieus labyrint vol vreemde plaatsen die de normale regels van de werkelijkheid negeren. Symbolen, objecten en verhalen uit het collectieve onderbewustzijn vermengen zich op vreemde manieren, teruggaand tot het begin van de menselijke geschiedenis. Hier ontmoet je wonderlijke wezens, wandel je door steden die nooit hebben bestaan, en beleef je gebeurtenissen uit verleden en toekomst. Maar pas op: achter de magie schuilen nachtmerries die indringers willen tegenhouden. In dit avontuur moet je de geheimen van de oude Citadel ontdekken en het krachtige artefact, het Boek der Herinneringen, vinden.

Burgers, bier & virtuele games

Na afloop praat je bij De Proefzaak in Amersfoort en Ede of Het Werkspoorcafé in Utrecht na over jullie virtuele avontuur onder het genot van de beste kloosterbieren en knapperige burgers. Want die hebben jullie tegen die tijd wel verdiend.

Game on!

Arrangement borrels en bites

VR Only

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites

21.50 p.p.

Nu tijdelijk VR & Bites voor de prijs van VR only!

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner

37.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Naborrelen bij De Proefzaak Amersfoort, Ede of Het Werkspoorcafé Utrecht

Ontsnapt uit de VR Escape Room of de VR Lasergame als laatst overgebleven team overleefd? Dan kunnen jullie bij De Proefzaak of Het Werkspoorcafé terecht voor een goed glas wijn, de lekkerste kloosterbieren van Kleiburg, nacho’s en bittergarnituur. Meer trek na het gamen? Dan verwijzen we je graag naar onze menukaart. Die staat vol met gerechten, waarin lokale ingrediënten de hoofdrol spelen.

The VR Room Only

Veelgestelde vragen