Beleef de ultieme VR Experience bij The VR Room

Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in een VR Escape Room? Kom dan langs bij The VR Room! Met 10 té gekke VR Escape Rooms en heerlijke arrangementen, heb je de VR experience van je leven!

The VR Room Amersfoort

Welke VR Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 16+

House of Fear

Het is nacht en je zit in een verlaten, vervallen hut midden in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en.. geen levende zielen om je heen. Zo te zien staat het huis al een lange tijd leeg, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier gebeurd is, maar één ding weet je zeker: dit huis laat je niet gemakkelijk ontsnappen. Als je om je heen kijkt zie je namelijk dat alle deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het vlammetje van je kaars erg schaars is om de duistsere kamer te verlichten. Je realiseert dat je in een val zit. Iemands schaduw flitst langs in het schemerige licht van de kaars… Was het een persoon of een truc van het licht? Ben jij klaar om je angsten te overwinnen en je te verdiepen in de geheimen van deze duistere plek?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Dit kan je verwachten van jouw VR Experience

Als je voor het eerst VR gaat spelen, snappen we dat het misschien een beetje spannend is. Want wat is het precies en wat kan je verwachten? Dat leggen we je graag uit!

Jouw VR Experience start is De Proefzaak. Onze buren. Hier krijg je een korte uitleg over hoe je een VR Escape Room speelt en een menukaart met daarin al onze VR games. Aan jullie de zware opgave om een VR Escape Room te kiezen. Wordt dat een ware strijd tussen jullie? Dan adviseren wij uiteraard graag!

Als de keuze is gemaakt, is het tijd om naar de speelvelden te gaan. Daar ontvang je een headset met een controller. De headset bevat een VR-bril waarmee de door jullie gekozen virtuele wereld werkelijkheid wordt. De controller gebruik je om in het spel te bewegen en handelingen uit te voeren. Je hoeft dus niet zelf te bewegen. Iedere speler staat tijdens het spelen van de VR Escape Room op een apart speelveld. Botsgevaar is dus minimaal.😉

Vergeet je uit fanatisme welke knop je waarvoor gebruikt? Dan schieten onze VR Hosts te hulp. Ze staan ook voor jullie klaar als jullie vastlopen en een hint nodig hebben. Zijn jullie klaar voor een uitdaging? Jullie 60 minuten tikken!

Groepsuitje Amersfoort

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Wil je de volledige VR Experience? Borrel dan nog even na bij De Proefzaak!

Zijn jullie ontsnapt? Of hebben wij jullie vrijgelaten? Dan is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen. Geen betere plek daarvoor dan bij onze buren van De Proefzaak. Terwijl jullie sterke verhalen uitwisselen, zetten wij jullie favoriete drankjes en hapjes op tafel. Speciaalbier van de tap, de knapperigste (vega)burgers van Amersfoort op je bord of een ambachtelijke bittergarnituur; beter wordt het niet!

Amersfoort De Proefzaak

Klaar voor jouw VR Experience?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms

Openingstijden en locatie van The VR Room

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room