VR uitje bij The VR Room

Struin je al maanden het internet af op zoek naar dat ene unieke uitje? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kan jouw zoektocht stoppen. Waarom? Omdat een VR uitje hét uitje is wat je zoekt. Samen met jouw vrienden dompel je je onder in één van onze VR Escape Rooms, met ieder hun eigen uitdaging.

  • 10 té gekke games
  • Voor beginners, gevorderden en experts
  • Nagenieten met burgers & bier
The VR Room Amersfoort

Wat houdt een VR uitje in?

Durven jullie de uitdaging aan? Tof! Reserveer dan snel jouw plekje en laat jullie avontuur beginnen! Op de dag van jullie VR uitje ontvangen we jullie graag een half uur van te voren bij onze buren van De Proefzaak. Hier krijgen jullie de menukaart met daarin alle games en kunnen jullie alvast wat drinken. Als de lastige keuze is gemaakt (wij adviseren uiteraard graag 😉 ) en de apparatuur is er klaar voor, is het tijd om naar de speelvelden te gaan. Hier krijgen jullie eerst een korte speluitleg. We gooien jullie uiteraard niet helemaal in het diepe. Als de speluitleg wat is bezonken, kunnen de headsets op begeven jullie je in een virtuele wereld. Klaar? Dan starten we de klok! Aan jullie de taak om binnen één uur jullie missie te voltooien. Gaat het jullie lukken?

Groepsuitje Amersfoort

Welke VR Escape Room gaan jullie spelen?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Ontsnapt? Dan is het tijd voor borrels & bites om jullie VR uitje goed af te sluiten

Na al dat harde werken in de VR Escape Room heb je wel wat lekkers verdiend. Bij De Proefzaak staan wij voor je klaar met een verfrissend frisje, een biertje uit eigen brouwerij of een lekkere snack of burger. 

Weet je nu al dat je jouw VR uitje wil afsluiten met borrels of een burger? Kies dan voor één van de arrangementen. Dan ben je verzekerd van een plekje en ben je goedkoper uit!

Amersfoort De Proefzaak

Onze arrangementen

The VR Room Only

VR Only

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Groepsuitje The VR Room

Veelgestelde vragen over VR uitjes

Openingstijden en locatie van The VR Room

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00-22:00
Vrijdag 15:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-20:00

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room