Over dit unieke bedrijfsuitje in Ede praat je nog jaren na

Wil je met je collega’s een keer écht wat anders doen? Kies dan voor een VR Escape Room. Duik in een betoverende virtuele wereld, werk samen en los samen uitdagingen op. Lukt het jullie om tijdens jullie bedrijfsuitje in Ede sneller te ontsnappen dan andere bedrijven?

  • Keuze uit tien spannende VR Escape Rooms
  • Speel tot en met 21 collega’s tegelijkertijd
  • Nagenieten met borrel en bites bij De Proefzaak
The VR Room

Het bedrijfsuitje in Ede waar je aan de werkelijkheid ontsnapt

Bij The VR Room in Ede kies je voor jullie bedrijfsuitje uit maar liefst tien unieke VR Escape Rooms. Ontsnap samen uit een de jungle, red de aarde of ontsnap uit het klooster zonder je ziel te verliezen. Zijn jullie ontsnapt of hebben jullie de wereld gered van het kwaad? Geniet dan van een welverdiende borrel bij De Proefzaak. Hier heb je keuze uit eigengebrouwen speciaalbieren, (vega) burgers en andere bites!

Arrangement borrels en bites

Onze arrangementen voor jullie bedrijfsuitje in Ede

The VR Room Only

VR Only | Ede | Business

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Ede | Business

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Ede | Business

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

De ultieme afsluiting van jullie bedrijfsuitje in Ede: borrels & bites

Ontsnap je samen met jouw collega’s uit de door jullie gekozen VR Escape Room? Dan is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen. En geen betere plek daarvoor dan De Proefzaak. Sluit jullie bedrijfsuitje af met ambachtelijke burgers, goede bites en onze eigen speciaalbieren van Kleiburg.

Arrangement borrels en bites

Zo ziet jullie bedrijfsuitje bij The VR Room in Ede er uit

Grote kans dat een groot aantal van jouw collega’s nog nooit een VR Escape Room hebben gespeeld. Fantastisch! Dat maakt dit bedrijfsuitje in Ede namelijk nog unieker dan het al is. We snappen dat je straks wel een uitleg verschuldigd zijn, daarom alvast een korte introductie over onze VR Escape Rooms.

Een VR Escape Room is vergelijkbaar met een “normale” escaperoom, maar dan met een extra dimensie. Namelijk de VR-headset. Net als bij de welbekende escaperooms los je puzzels, raadsels en andere challenges op. Maar dat doe je dus in een VR wereld die jij zelf kiest.

Tijdens het spel draag je een speciale headset met een VR-bril. Via de headset kun je ook communiceren met je collega’s. Iedereen staat op een eigen plek in de ruimte. Daar kom je tijdens het spel ook niet vanaf. Je beweegt namelijk in de virtuele wereld met behulp van de controller in je hand.

Je hebt een uur de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen. Ook verzamel je onderweg collectables: een soort virtuele trofeeën. Zo scoor je extra punten! Vinden jullie er meer dan andere bedrijven? En zetten jullie het nieuwe record tijdens jullie bedrijfsuitje in Ede? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje bij The VR Room

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)

*De maximale groepsgrootte is 21 personen
Wil je je bezoek combineren met een arrangement bij De Proefzaak?(Vereist)
Groepsuitje Amersfoort

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

Contact over jouw bedrijfsuitje in Ede

Sterkerij 125, Ede, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room