Hét teamuitje in Amersfoort wat leuk is voor alle collega’s

Wil je met je collega’s een keer iets anders doen dan bowlen, lasergamen of een “normale” escaperoom? Boek dan jouw teamuitje in Amersfoort bij The VR Room. Duik in één van onze 10 unieke VR Escape Rooms en los samen uitdagende opdrachten op. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere teams?

  • Keuze uit tien spannende VR Escape Rooms
  • Speel tot en met 21 collega’s tegelijkertijd
  • Nagenieten met borrel en bites bij De Proefzaak
The VR Room

Ontsnap aan de werkelijkheid tijdens jullie teamuitje in Amersfoort

Binding vindt plaats op de werkvloer, maar nog veel sterker daarbuiten. Kom daarom samen met jouw team ontsnappen uit één van onze té gekke VR Escape Rooms en bouw tijdens de uitdaging aan jullie teamgevoel. Overleef samen op een onbewoond eiland, betreed een verlaten klooster of red de wereld. Zijn jullie ontsnapt? Dan is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen onder het genot van een borrel bij de Proefzaak. Hier heb je keuze uit de lekkerste speciaalbieren, ambachtelijke (vega) burgers  en andere snacks.

Arrangement borrels en bites

Onze arrangementen voor jullie teamuitje in Amersfoort

The VR Room Only

VR Only | Amersfoort | Business

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Amersfoort | Business

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Amersfoort | Business

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Sluit je teamuitje af met borrels & bites

Lukt het jullie om te ontsnappen uit één van de 10 VR Escape Rooms? Dan is het tijd om jullie ervaringen uit te wisselen bij de buren van De Proefzaak. Geniet van ambachtelijke (vega) burgers, bites & Kleiburg speciaalbieren. Zo maak je je teamuitje pas écht af.

Arrangement borrels en bites

Alvast een korte speluitleg over jullie teamuitje in Amersfoort

Grote kans dat een groot jij een je collega’s nog nooit een VR Escape Room hebben gespeeld. Top! Dat maakt dit teamuitje in Amersfoort namelijk éxtra leuk. We snappen dat we je straks wel een uitleg verschuldigd zijn, daarom alvast een korte speluitleg over onze VR Escape Rooms.

Een VR Escape Room is vergelijkbaar met een “normale” escaperoom, maar dan met een extra dimensie: de VR-headset. Net als bij de welbekende escaperooms los je puzzels, raadsels en andere challenges op. Maar dat doe je dus in wereld die jij zelf kiest.

Tijdens de game draag je een speciale headset met een VR-bril. Door middel van deze headset communiceer je met je teamgenoten en ga je helemaal op in het spel. Tijdens de game staat iedereen op een eigen plek in de ruimte. In het spel beweeg je door middel van een controller. Zo is er geen risico dat jullie tegen elkaar aanlopen.

Na jullie aankomst bij The VR Room in Amersfoort voorzien we jullie nog een keer van een uitgebreide speluitleg, zodat jullie geheugen even opgefrist wordt. Daarna is het tijd om de VR Escape Room in te gaan. Jullie hebben één uur de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen. Ook verzamel je onderweg speciale collectables: een soort virtuele trofeeën. Zo scoor je extra punten! Vinden jullie er meer dan andere teams? En zetten jullie het nieuwe record tijdens jullie teamuitje in Amersfoort? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun teamuitje in Amersfoort

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk teamuitje in Amersfoort?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)

*De maximale groepsgrootte is 21 personen
Wil je je bezoek combineren met een arrangement bij De Proefzaak?(Vereist)
Groepsuitje Amersfoort

Veelgestelde vragen over teamuitjes

Contact over jouw teamuitje in Amersfoort

The VR Room | Amersfoort, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland