Ons laatste nieuws

7 december 2023

The VR Room opent in Utrecht

Pak je agenda erbij, want vanaf woensdag 13 december kun je niet alleen in Ede en Amersfoort, maar óók bij The VR Room in Ut(e)recht voor de leukste, virtuele experience. Van escaperooms tot lasergames: met wie ga jij de strijd aan?

The VR Room Ede
9 maart 2023

The VR Room Ede opent haar deuren

Op 7 april 2023 is het heugelijke moment eindelijk daar: The VR Room Ede opent haar deuren. En niet op ‘zomaar’ een locatie, nee, op de locatie van de oude atoomkelder op het ENKA-terrein. Zo heeft jouw VR-ervaring een extra dimensie. Ontsnap eerst uit de door jou gekozen VR-wereld in onze omgebouwde atoomkelder om vervolgens te proosten in in De Proefzaak boven The VR Room. Spannend!

12 september 2022

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld

Bij The VR Room nemen wij je mee op ontdekkingsreis door deze spannende virtuele wereld. Kom langs met je vrienden, collega’s, familie of kids bij een van onze vestigingen en word net zo enthousiast van VR als wij!

Arrangement borrels en bites
25 augustus 2022

Nieuw: Kloosterbier van de tap na je VR-avontuur!

Met een biertje nagenieten van jullie VR-avontuur? Dat is nu nog leuker. In de naastgelegen Proefzaak schenken ze namelijk kloosterbier van de tap. Het gaat om de speciaalbieren van Kleiburg, een kloosterbrouwerij uit De Bijlmer.

16 augustus 2022

Nu ook bedrijfsuitjes mogelijk bij The VR Room

Goed nieuws! Voortaan kunnen we ook bedrijven ontvangen voor het tofste bedrijfsuitje van dit moment. Speel samen met je collega’s een VR Escape Room in Amersfoort!

11 augustus 2022

Tijd voor Amersfoort: ‘Een onvergetelijk uitje’

Hoe leuk is dat? De bloggers van Tijd voor Amersfoort kwamen langs om zelf te ervaren hoe het is om een VR Escape Room te spelen. Lees hoe ze dat beviel…

Hey, kan ik je helpen?

Nadia

Nadia

VR host