Hét speciale teamuitje in Ede

Ben jij opzoek naar een bijzonder teamuitje in Ede? Reserveer dan jullie plek bij The VR Room. Probeer met jouw collega’s te ontsnappen uit een van onze VR Escaperooms. Of schakel elkaar uit in onze VR lasergame. Game on!

  • Kies uit een van onze spannende VR Lasergame of VR Escaperooms
  • Speel met maximaal 18 collega’s tegelijkertijd
  • Nagenieten met borrel en bites bij de Proefzaak
Duik in de betoverende wereld van virtual reality tijdens een teamuitje bij The VR Room

Maak kennis met de virtuele wereld tijdens jullie teamuitje in Ede

Ervaar wie er het snelst, slimst en meest tactisch kan denken in een van onze VR Escape Rooms of VR Lasergames. Zijn jullie ontsnapt of hebben jullie de game uitgespeeld? Wissel al jullie verhalen uit onder het genot van een drankje bij de Proefzaak. Wij serveren hier de lekkerste speciaalbieren, borrelsnacks en (vega) burgers. Dat maakt jullie teamuitje in Ede écht compleet!

Ga een virtuele uitdaging aan tijdens een teamuitje bij The VR Room. Kies voor een VR Escape Room of VR Lasergame.
Sluit jouw teamuitje bij The VR Room af met een borrel

Onze arrangementen voor jullie teamuitje in Ede

VR Only | Ede | Business

21.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

VR & Bites | Ede | Business

21.50 p.p.

Nu tijdelijk VR & Bites voor de prijs van VR Only!

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

VR & Dinner | Ede | Business

37.50 p.p.

Keuze uit één VR game

Maximaal 1 uur speeltijd

Na afloop een runderhamburger, vega hamburger of kipspies met friet en salade

Na afloop één drankje naar keuze (sterke drank uitgesloten)

Proost op jullie teamuitje met borrels & bites

Is het jullie gelukt een van onze VR games uit te spelen? Proost dan op jullie overwinning in de Proefzaak! Drink een heerlijk Kleiburg speciaalbiertje en geniet van onze borrelhapjes. Er is geen betere manier om je VR teamuitje af te sluiten!

Proost! Geniet in De Proefzaak na van jullie teamuitje in The VR Room. Daar serveren wij de lekkerste speciaalbieren, borrelsnacks en (vega) burgers.

Om vast warm te lopen: een korte speluitleg over jullie teamuitje in Ede

We begrijpen dat jullie nog vragen hebben over onze VR Escape Rooms of VR Lasergames. Misschien hebben jij en je collega’s dit nog nooit gespeeld. Daarom geven we vast een korte uitleg om jullie een beter beeld te geven van onze VR games.

Tijdens de VR game draag je een headset met een VR-bril. Door de bril waan je je in je virtuele wereld. Door middel van de headset kun je met je teamgenoten communiceren. Bewegen doe je door middel van je controllers. Je beweegt je dus fysiek dus niet door de ruimte heen.

Natuurlijk geven we je op locatie voorafgaand aan de game nog een uitgebreide speluitleg. Zodat jullie precies weten hoe alles werkt. Daarna is het tijd om te spelen. Mochten jullie tussendoor nog vragen hebben kunnen die tijdens het spel worden gesteld aan onze VR host. Jullie hebben één uur de tijd om puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen of om als laatste team over te blijven. Wie is jullie meest strijdlustige collega?

Game on!

Op zoek naar een verrassend teamuitje? Speel een virtuele game met jouw collega's bij The VR Room!

Welke VR uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?
?>
Spelers: 2-4
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 16+

House of Fear: cursed souls

Een huis met een verstikkende sfeer… snel flikkerende lichten en intimiderende geluiden die uit de muren komen, hoewel er niemand binnen is. Angstaanjagend gefluister. Plotselinge boze kreten. Schaduwen bewegen in de duisternis. Een totale duisternis van het onbekende. Hoe dieper je in het verhaal van The House graaft, hoe meer The House je ziel binnendringt. De doden hebben de levenden nodig. Ze hebben je nodig. Een mysterieuze en brutale moord in een kleine stad schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat occultisten op een nacht de hele familie hebben vermoord en hun ziel hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd in de muren zijn opgesloten. Kun jij dit ingewikkelde mysterie oplossen? Ben je echt klaar om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme, ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en goed na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

The Prison

Jouw politieteam treedt al jaren op tegen grote criminele bendes. De laatste operatie liet verschillende corrupte politiehoofden rollen. Je bent erin geluisd en zit nu in de gevangenis door verzonnen aanklachten, terwijl jouw vrienden nog steeds op vrije voet rondlopen. Je ontsnappingsplan ligt al klaar. Nu heb je alleen nog moed en geluk nodig om daadwerkelijk te ontsnappen om jouw naam te zuiveren en de strijd voor gerechtigdheid voort te zetten! Gaat jou dit lukken?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Cyberpunk

Het is het begin van de 22e eeuw en de samenleving is ingestort door de snelle technologie. Mensen passen hun lichaam ingrijpend aan en bedrijven voeren oorlog met elkaar over de meest waardevolle grondstof op de markt: data. Jouw groep, bestaande uit cyborgs, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Maar dat zal je alles behalve gemakkelijk afgaan… Durf jij deze uitdaging aan?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Alice in Wonderland

Stap in de schoenen van Alice en red Wonderland! Duik in een wereld van echte magie. Ontrafel de geheimen van de Hartenkoningin, drink een krimpdrankje en volg het witte konijn door de verwrongen doolhoven in de wereld achter de spiegel waar letterlijk alles op zijn kop staat en help de hoedenmaker om de rommel van het gekke theekransje op te ruimen. Laat je leiden door de Cheshire Cat door het betoverde struikgewas van de Dark Forest en red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Gebruik hiervoor de tips van de wijze Caterpillar. Vind jij een goede manier om langs de kaartwachters te sluipen in het kasteel vol hindernissen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren te stoppen en Wonderland te redden? Veel succes!
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 16+

Sanctum

De wereld van H.P. Lovecraft zit vol duistere plekken en mystieke wezens waarvan je uit de buurt moet blijven. Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin, genaamd Anna. Anna is een detective die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Je staat op het punt om jouw eigen onderzoek uit te voeren. Het is tijd om een oud verlaten klooster te bezoeken, waar een oude godheid zich vestigde. Je zult niet alleen je leven, maar ook je ziel moeten riskeren, wanneer je de mysterieuze kracht tegenkomt die sluimert in de kerker van het lege klooster. Om erachter te komen wat er met je vriendin is gebeurd en te ontsnappen van alle paranormale verschijnselen, moet je gruwelijke geheimen onder ogen zien die dit duistere heiligdom verbergt.
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Beginner
Leeftijd: 13+

Mission Sigma

Goed nieuws, de geheime dienst heeft een terrorist gevonden die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is ook gelijk waar het goede nieuws eindigt, want het lijkt erop dat deze terrorist op het dak van een verlaten gebouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Deze moet dus zo snel mogelijk gevonden en stopgezet worden. Echter zit het gebouw vol obstakels, dus dit wordt nog een spannende uitdaging. Lukt het jou als puzzelspecialist om alle valstrikken te omzeilen en een nucleaire aanval te voorkomen?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Survival

In deze survival game probeer je niet te ontsnappen maar te overleven! Je had gehoopt op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden, wat is uitgedraaid naar een ware overlevingstocht. De bliksem is ingeslagen in het vliegtuig waardoor het is neergestort op een klein, onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt helaas niet goed en je kunt hem ook niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Nu wachten tot het zoekteam jullie gevonden heeft? Je bent geschokt, bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en ziet alleen maar natuur en water om je heen. Het weer wordt slechter en slechter, dus je hebt een plek nodig om te schuilen. Denk kritisch na om te overleven! Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe je gered kan worden. Ga jij dit overleven?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun teamuitje

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk teamuitje in Ede?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)
:
In welk arrangement heb je interesse?(Vereist)
Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen
Waan je in een virtuele wereld tijdens een teamuitje bij The VR Room

Veelgestelde vragen over teamuitjes

Contact over jouw teamuitje in Ede

Sterkerij 125, 6717 XR Ede, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Nadia

Nadia

VR host