Hét teamuitje in Ede: VR Escape Rooms

Wil je met je collega’s een keer iets anders doen dan de standaard uitjes? Boek dan jouw teamuitje in Ede bij The VR Room. Duik samen in één van onze 10 unieke VR Escape Rooms en los uitdagende opdrachten op. Lukt het jullie om sneller te ontsnappen dan andere teams?

  • Keuze uit tien spannende Virtual Reality Escape Rooms
  • Speel tot en met 21 collega’s tegelijkertijd
  • Nagenieten met borrel en bites bij De Proefzaak
The VR Room

Het teamuitje in Ede waarmee je ontsnapt aan de sleur van het dagelijks leven

Wil je jouw collega’s eens écht leren kennen buiten het werk om? Boek dan jullie teamuitje in Ede bij The VR Room. Ontsnap samen met jouw team uit één van onze té gekke VR Escape Rooms en bouw tijdens de uitdaging aan het groepsgevoel. Overleef samen op een onbewoond eiland, red de wereld vanuit de ruimte of voorkom een kernramp. Zijn jullie ontsnapt? Dan is het tijd om sterke verhalen uit te wisselen onder het genot van een borrel bij de Proefzaak. Hier heb je keuze uit de lekkerste, eigengebrouwen speciaalbieren, ambachtelijke (vega) burgers en andere snacks.

Arrangement borrels en bites

Onze arrangementen voor jullie teamuitje in Ede

The VR Room Only

VR Only | Ede | Business

17.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

VR bites

VR & Bites | Ede | Business

21.50 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Neder Snack bittergarnituur (in overleg kan het ook vooraf)

The VR Room Dinner

VR & Dinner | Ede | Business

34.00 p.p.

1 uur speeltijd

Keuze uit alle VR Escape Rooms

Na afloop een Kleiburg Burger of Vega Burger, geserveerd met frites (in overleg kan het ook vooraf)

Jullie teamuitje in Ede is pas écht af met borrels & bites

Zijn jullie ontsnapt uit één van de 10 VR Escape Rooms? Dan is het tijd om jullie ervaringen uit te wisselen bij de buren van De Proefzaak. Geniet van ambachtelijke (vega) burgers, bites & Kleiburg speciaalbieren. Genieten!

Arrangement borrels en bites

Om vast warm te lopen: een korte speluitleg over jullie teamuitje in Ede

Grote kans dat een groot jij een je collega’s nog nooit een VR Escape Room hebben gespeeld. Perfect! Dat maakt dit teamuitje in Ede namelijk alleen maar leuker. We snappen dat we je straks wel een uitleg verschuldigd zijn, daarom alvast een korte speluitleg over onze VR Escape Rooms.

Een VR Escape Room is vergelijkbaar met een “normale” escaperoom, maar dan met een extra dimensie: de VR-headset. Net als bij de welbekende escaperooms los je puzzels, raadsels en andere challenges op. Maar dat doe je dus in wereld die jij zelf kiest.

Tijdens de game draag je een speciale headset met een VR-bril. Door middel van deze headset communiceer je met je teamgenoten en ga je helemaal op in het spel. Tijdens de game staat iedereen op een eigen plek in de ruimte. In het spel beweeg je door middel van een controller. Zo is er geen kans op botsingen.😉

Na jullie aankomst bij The VR Room in Ede voorzien we jullie nog een keer van een uitgebreide speluitleg. Dan is jullie geheugen weer even opgefrist. Daarna is het tijd om de VR Escape Room in te gaan. Jullie hebben één uur de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen en te ontsnappen. Ook verzamel je onderweg speciale collectables: een soort virtuele trofeeën. Zo scoor je extra punten! Vinden jullie er meer dan andere teams? En zetten jullie het nieuwe record tijdens jullie teamuitje in Ede? Spanning, strijd én vooral heel veel fun gegarandeerd!

Welke uitdaging gaan jullie aan?

?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gevorderd
Leeftijd: 13+

Cyberpunk

Het is het begin van de 22e eeuw en de samenleving is ingestort door de snelle technologie. Mensen passen hun lichaam ingrijpend aan en bedrijven voeren oorlog met elkaar over de meest waardevolle grondstof op de markt: data. Jouw groep, bestaande uit cyborgs, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Maar dat zal je alles behalve gemakkelijk afgaan… Durf jij deze uitdaging aan?
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderen. Of.. is dit wel mogelijk? Reis terug in de tijd en kijk of je de situatie wellicht toch kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van de ramp? Wat gebeurde er daarna precies? Vind samen antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Chernobyl kan jullie zijn verhaal vertellen. Een verhaal dat velen levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt..
?>
Spelers: 2-6
Spelduur: 60 min
Niveau: Gemiddeld
Leeftijd: 13+

Jungle Quest

5 met 4 beoordelingen
Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat je naar een mysterieuze wereld leidt. Een heiligdom bevolkt door dieren verschijnt voor je, verbazingwekkend! Maar nu is de grote vraag: hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van de vliegende eilanden verkennen. Gaat het jou lukken om weer veilig thuis te komen?

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun teamuitje

origineel pakket
Leadlogic
Brinks watersport
1st class
ska

Klaar voor een onvergetelijk teamuitje in Ede?

Wat is je naam?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Hebben jullie voorkeur voor tijd?(Vereist)

*De maximale groepsgrootte is 21 personen
Wil je je bezoek combineren met een arrangement bij De Proefzaak?(Vereist)
Groepsuitje Amersfoort

Veelgestelde vragen over teamuitjes

Contact over jouw teamuitje in Ede

Sterkerij 125, Ede, Nederland

Hey, kan ik je helpen?

Vincent

Vincent

VR Host
Groepsuitje The VR Room